Рефер изгони Николета

19:31
Рефер изгони Николета
Елитният ни рефер Стефан Апостолов (на снимката) може да се похвали, че е първият мъж, устоял на името Николета. Той не се поколеба да я изгони, показвайки й червен картон.

Разбира се, не става въпрос за съпругата на Валери Божинов Николета Лозанова, а за футболната ни националка Николета Войскова. Това стана по време на контролата България – Македония (4:4), играна онзи ден в Благоевград.

Апостолов, който е син на кмета на Симитли Апостол Апостолов-Поли, остави нашия тим с човек по-малко 12 минути преди края, като вдигна втори жълт картон на Николета за остро влизане срещу вратарката на съперника. Българките водеха с 4:2, но не успяха да запазят аванса си и в крайна сметка двубоят завърши наравно.

Вчера двата отбора играха нова контрола, като главен съдия беше Драган Стойков, а негови асистенти - Крум Стоилов и Георги Стоянов. Червен картон този път нямаше, но и това не беше достатъчно за нашите, които загубиха с 2:3. На трибуните на стадион "Христо Ботев" беше и членът на Съдийската комисия на БФС Георги Кордев, който внимателно проследи изявите на арбитрите. Крум Стоилов е международен асистент-съдия, а Драган Стойков и Георги Стоянов са в листата на "Б" група и са сред най-перспективните рефери в Благоевград.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rmadrid_fen
15.10.2011 12:47

Видян: 3132 пъти
оценка : 1.14

това е адски много за една толкова адски тъпа статия!

jamski
15.10.2011 02:00

Е трябва да има и такива статий *lol**thumb_up*

aa2
14.10.2011 21:48

Рефер РАзгони Николета, ето такова заглавие би привлякло повече любопитковци!*lol**lol**lol*

dostoevski
14.10.2011 20:13

Уникално тъпа статия,такива статии може да привлекчат мн читатели,в смисъл от любопитство да видят за какво става въпрос,но със сигурност повечето ще са с негативно впечатление от статията

MartinTomov
14.10.2011 20:05

"Елитният ни рефер Стефан Апостолов може да се похвали, че е първият мъж, устоял на името Николета."

ОМГ (facepalm)