Реднап: Капело трябва да вземе Рууни на Евро 2012

16:40
Реднап: Капело трябва да вземе Рууни на Евро 2012
"Капело със сигурност трябва да вземе Уейн Рууни на финалите на Европейското първенство", заяви мениджърът на Тотнъм и фаворит за следващ селекционер на Англия Хари Реднап.

Вчера стана ясно, че Рууни ще пропусне груповата фаза на шампионата в Полша и Украйна, след като УЕФА му наложи наказание от три мача за червения картон в двубоя с Черна Гора.

"Фабио Капело трябва да вземе голямо решение сега. Ако аз бях мениджър на Англия, нямаше да пусна Уейн Рууни в нито една контрола до европейското", отсече Реднап.

"Но със сигурност трябва да го вземе на финалите. Англия е достатъчно силен отбор, за да премине груповата фаза без Рууни, а след това той ще изгаря от желание да се включи. Бях доста шокиран, когато разбрах наказанието. Това е изключително болезнен урок за него, но той не може да прави такива неща. Съчувствам му, но това са правилата и той трябва да ги приеме", допълни мениджърът на Тотнъм.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vankata73
14.10.2011 20:11

Твърде е вероятно да я мине както на повечето големи първенства-прибиране в къщи още след първите 3-4 мача.Така,че с Рууни или без него може би няма да има кой знае какво значение.

Danskrastev
14.10.2011 20:10

Има далеч по-добри английски нападатели който не си испускат нервите....при 1-2 ги изпусна какво остава при 2-0 за противника...по-добре да земе Бент Замора Андрю Джонсън Джонатън Уолтърс Гейбриъл Агбонлахор Анди Керъл влиза в форма...вопще голям избор той разчита само на шрек защото е голямо име и играе в Манчо....

svetlio_vn
14.10.2011 18:09

Абсолютно съгласен съм,Англия може да мине групата и без Рууни,но той ще им е необходим ако искат са стигнат по-далеч в надпреварата.