Оуен Койл също критикува Ливърпул

13:44
Оуен Койл също критикува Ливърпул
Оуен Койл последва примера на президента на Уигън Дейв Уелан и разкритикува остро предложението на директора на Ливърпул Йън Ейър да бъде ревизиран договора за телевизионните права и всеки клуб да продава сам правата си в чужбина.

От Ливърпул обявиха преди няколко дни, че искат да застигнат по печалби Барселона и Реал Мадрид, като продават сами телевизионните права на своите мачове в чужбина. 2

0-те английски елитни клубове делят по равно сумата от 2.2 милиарда долара, която чуждите телевизии плащат по последния договор, който е за три години. Директорът по мениджмънта на мърсисайдци Йън Ейър обаче сподели, че е нечестно големите клубове с фенове по целия свят да са част от колективен договор. "Дяволско", пък нарече предложението на Ливърпул за промяна на договора за чуждестранните телевизионните права президентът на Уигън Атлетик Дейв Уелан. Оуйн Койл последва примера на собственика на "латикс" и заяви днес за "Дейли Мейл":

"Трябва 14 от 20-те клуба да гласуват за тази промяна. Много от клубовете в тази лига са всякакви, но не и глупави. Истината е, че имаме най-добрият продукт в света и той се прави от 20 клуба. Точно поради тази причина, нещата стоят по този начин".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация