Гонзо: Дано Херо спечели най-важната си битка

10:27
Гонзо: Дано Херо спечели най-важната си битка
"Надявам се Херо да спечели най-важната битка в живота си и да се пребори с тази коварна болест", сподели Георги Иванов-Гонзо.

Левски гостува на Черноморец Бургас в неделя, а Гонзо каза още за Димитър Димитров, който вчера обяви, че е болен от рак: "Аз безкрайно много уважавам Херо. Ние двамата имахме доста успехи, докато той беше треньор на Левски. Знаете, станахме шампиони и взехме Купата. Уважавам го безкрайно много като специалист и като човек. Трябва да знаете, че аз бях човека, който искаше Херо да стане треньор на Левски, но поради семейни причини той стана треньор на Черноморец. Аз знам и вярвам, че той е един от най-добрите български треньори".

Относно появилият се слух, че от Левски се опитали да "хванат" играч на "акулите" преди двубоя в Бургас, Иванов заяви: "Само искам да ви кажа, че Левски винаги играе честно, играем за победа и решаваме мачовете си на терена. По никакъв начин не се опитваме да `хващаме` играчи на другите отбори. Моля ви да спрете с тези публикации. Техният изпълнителен директор каза вчера, че Левски няма нищо общо. Бях обиден доста от това, което се написа. Това е клевета по адрес на клуба, смятам, че не е коректно".

"Всичките ни играчи са здрави, готвихме се доста време за този мач, така че всички ние осъзнаваме важността на тази среща и отиваме да победим. Симеон Райков е добре, тренира тази седмица пълноценно с другите. Стана ясно, че той има херния, която няма да му пречи да играе, но след края на първенството ще отиде да си направи операция. Контузията му не е сериозна", добави главният мениджър на "сините".

Иванов коментира и какви са целите пред отбора: "Един отбор е силен, когато е постоянен, така че ние се стремим да побеждаваме както у дома, така и навън. Трябва да държим нивото, което показваме в домакинските мачове. Това е нашата цел. Мисля, че Левски има потенциала да играе добър футбол, да се хареса на хората и да побеждава. В Бургас отиваме да спечелим. За мен е важно нашият отбор да налага стила си".

"Ние искаме другите отбори да се съобразяват с Левски, а не ние да се съобразяваме, с който и да е тим в България. Черноморец имат силна атака, имат качествени нападатели. Ще кажа какви са силните страни на бургазлии пред моите играчи, не пред медиите. Не се притеснявам от съдийството, защото Николай Йорданов е един от най-силните български съдии", завърши бившият нападател на Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари