Лекарска грешка изхвърли Божинов от УЕФА

18:55
Лекарска грешка изхвърли Божинов от УЕФА
В Манчестър Сити може да избухне скандал заради българския нападател Валери Божинов. Лекарите на тима са допуснали грешка и заради това той няма да играе в турнира за Купата на УЕФА срещу ФК Копенхаген на 16-финалите.

Валери Божинов не е картотекиран, защото от медицинския щаб не са очаквали нападателят да се възстанови толкова бързо от травмата си. Мениджърът на "гражданите" Марк Хюз е бесен от тази ситуация.

Както е известно има вероятност Божинов да се завърне в игра за Сити пред идния уикенд. Българинът почти сигурно ще попадне в групата на Хюз за двубоя с Уест Хем от Висшата лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Drakona_DMX
25.02.2009 15:25

Пак ли няма да играе бе. Сега пък заради тапите лекари. Яд ме е за това момче. Добър футболист е, но контузиите не спират *sick*

lp_bul
25.02.2009 01:18

Преди няколко години Божинов беше една от големите звезди в Футбола в отбора на Ювентус. Всичко беше идеално за Божинов, докато не започнаха неговите все по-чести контузии и тогавашния мениджър на Юве спря да го пуска, като титуляр. Божинов загуби доста от формата си и сега много от Българите мислят, че Валери е слаб. Напротив, това, че има множество контузии не означава нищо. Българският отбор е много силен въпреки честите загуби. Вината не е във футболистите, а по-скоро в хората, които управляватфутбола и държавата ни. Мисля, че дори и да падаме от слаби отбори ние, като Българи трябва да подкрепим нашия отбор. Все пак не сме нито с най-слаб Национален отбор, нито с най - слаба Футболна лига. Има държави, които са по-зле от нас. А на някои хора, които не харесват Българската лига (включително и аз) ще им препоръчам да продължават да гледат Футбола на любимите си лиги, но да подкрепят нашия Български отбор, като истински Българи !

lubo_309
24.02.2009 21:07

като го знам какъв е куц кон нищо чудно лекарите да не са сбъркали, че няма да е готов за мача от уефа. все пак няма да се учудя ако се контузи пак до тогава *evil*

MeToDueB
24.02.2009 20:34

Валери Божинов ! Запомнете това име !!! Ако има малко повече късмет и ако не се контузва съм сигурен, че го очаква бляскаво бъдеще. Наподобява ми на Уейн Рууни. Непримирим е и има талант определено и се бута, като Рууни. Валери е бъдещето. Дано се възтанови и с Бербатов да помогнат на националния отбор, поне за място осигуряващо бараж

gerrard_888
24.02.2009 19:49

ах много ме е яд за божинов имаше потенциал мом4ето но му съсипаха кариерата отдякаде :X *sad*

shark2009
24.02.2009 19:38

Кофти ми е за Божинов , все пак важното е че е жив и здрав.

KILLna7
24.02.2009 19:03

Немарливост слава богу че не са сбуркали диагнози и да са го съсипали повече.Дано все пак успее да се завърне по-добър от всякога защото той ни е надеждата за свестен нападател (след Бербатов).