Херо призна, че е болен от рак

13:45

Херо призна, че е болен от рак
С голяма болка наставникът на Черноморец Димитър Димитров-Херо призна, че е болен от рак и му предстои да се бори с тежкото заболяване.

На пресконференция днес бургазлията сподели, че са му открити злокачествени образования в стомаха. Диагнозата е била потвърдена във Виена, където Херо бе на изследване в края на миналата седмица. "Не ми остава нищо друго, освен да се боря с тази болест. Ще проява характер и ще опитам да се справя. Говоря за това с болка, защото прочетох достатъчно лъжи и спекулации за себе си", сподели Димитров.

Треньорът е трябвало да остане в Австрия до края на тази седмица и да пропусне предстоящия мач с Левски. Това обаче не се е случило, тъй като лекуващия професор е имал ангажимент и Херо се е върнал преждевременно в България. Лечението на Димитров ще започне идния вторник в Австрия. Във виенската специализирана клиника той ще се подложи химиотерапия. Димитров разкри, че може да се наложи и оперативна намеса. Твърдо зад треньора е ръководството на Черноморец, в лицето на собственика Митко Събев и мениджъра Пламен Киряков. Киряков заяви, че ръководството е готово да подпомогне Херо и с финанси за лечението.

Херо допълни, че въпреки тези проблеми е пределно амбициран за победа над Левски в предстоящия мач. Двата тима ще се срещнат на стадион "Лазур" в неделя от 18:00 часа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chavo
14.10.2011 05:36

Дано да се излекуваш по скоро приятелю,че футбола има голяма нужда от теб.

lunatik
13.10.2011 14:29

Това е човек с характер, не се предава дори пред най-срашната болест.Браво,дано да я пребори

the_game69
13.10.2011 14:27

Имах познат със същото заболяване, и две години ходи по химиотерапии разни, то не бяха и операции, но за съжаление нищо не помогна... Дано поне Херо да има късмет и да се излекува!

GTP
13.10.2011 14:02

Това е ужасна новина!
Стискам палци да се справи с коварната болест!