Аистентът на сър Алекс призна: Юнайтед иска звездата на Спортинг

11:19
Аистентът на сър Алекс призна: Юнайтед иска звездата на Спортинг
Майк Фелън, който е асистент - мениджър на сър Алекс Фъргюсън, разкри, че от Манчестър Юнайтед следят от близо изявите на звездата на Спортинг Лисабон Рики Ван Волфсвинкел.

Англичаните са свързвани с трансфер за холандския талант, който грабна вниманието с изявите си през този сезон. 22-годишният футболист, който дойде в Спортинг от Утрехт през лятото, има шест гола в последните си шест мача за отбора на Валери Божинов.

„Очевидно е, че познаваме Ван Волфсвинкел от доста време. Той е млад нападател, много талантлив, и израсна доста през последните няколко сезона. Клуб като Манчестър Юнайтед следи внимателно много играчи по света”, сподели номер две в Манчестър Юнайтед пред португалския „Рекорд”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MartinTomov
12.10.2011 11:36

„Очевидно е, че познаваме Ван Волфсвинкел от доста време. Той е млад нападател, много талантлив, и израсна доста през последните няколко сезона. Клуб като Манчестър Юнайтед следи внимателно много играчи по света”

Къде тука пише, че го искат? Аз лично това го разбирам като "Да, следим го, но освен него следим и много други футболисти". Силно ме съмнява да ги вземат всичките.....

nO_nAmEe
12.10.2011 11:27

Добре и аз се чуда закакво са ! Вместо да вземат един халф в центара на терена които да разпределя топките ! Те продължадат да гледат и да взимат всичко друго,но не и това! Незнам те си знаят все пак ние сме просто фенове!

United9
12.10.2011 11:24

Зако са ни тия нападатели.Няма нужда ве4е.

MU123
12.10.2011 15:07

Ами може би го искат, защото ще им чистка през лятото, в която може да влиза и Бербатов. Като включиш и Диуф / ( и ) Македа и Оуен, остават Уелбек, Ернандез и Рууни. Е та, с 3 нападателя ли ще карат цял сезон? А на всичкото отгоре това може да е поредният слух..