10 страни вече мечтаят за финал на "Олимпийски"

00:16
10 страни вече мечтаят за финал на "Олимпийски"
След изиграването на последните срещи от евроквалификациите 10 отбора вече мечтаят за финала на стадион "Олимпийски".

В изключително интересни преки двубои за първото място в съответните групи Дания надделя с 2:1 над Португалия, а Франция се добра до решаваща точка у дома срещу Босна и Херцеговина. Швеция стана най-добър втори тим след голов трилър с Холандия, Сърбия изпусна билет за баража след провал при визитата в Словения, а Ейре триумфира в пряк двубой с Армения  за втората позиция в група В. Гърция не сгреши срещу Грузия и прати Хърватия на бараж.


Ето и отборите, които си осигуриха визи за Полша и Украйна.


Победители в групи от А до I - Германия, Русия, Италия, Франция, Холандия, Гърция, Англия, Дания, Испания

Най-добър втори
- Швеция

Съставите на Турция, Ейре, Естония, Босна и Херцеговина, Хърватия, Черна гора, Португалия и Чехия отиват на бараж за определянето на 4 тима, които заедно със страните домакини ще допълнят бройката от 16 отбора на големия форум.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
12.10.2011 11:30

Поставени ще са: Португалия, Хърватия, Босна и Черна гора.Съответно като по-нисък ранк - Турция, ЕЙРЕ, Естония и Чехия ще са "непоставени".

brickbat
12.10.2011 12:38

сигурен ли си, защото при баражите незнам дали не се гледа представянето на отборите от няколко години насам, а не както беше за жребия на квалификационните групи за световното. Така, че по - скоро Турция ще е поставена, а Черна гора не, вероятно и Чехия за сметка на Босна. Ако си прав, дано Португалия се падне с Турция и да ги елиминира, а от другите симпатични са ми само Естония, защото са аутсайдери и до някъде Чехия, заради традиционно силното им представяне на почти всички европейски. Относно шампиона, мисля, че въпреки слабата форма и до някъде хаотичната подредба, като цяло и нагласа в Англия, те могат да станат шампион. На мен обаче любимия ми национален отбор е Дания и ще ги подкрепям най - вече тях.

extol
12.10.2011 11:16

Много искам да бъда приятно изненадан от Англия.
Палците са стиснати за Фурията иначе *smile*

biserms
12.10.2011 09:17

И май се отплеснах и забравих да попитам нещо.В баражите имаше ли значение позицията в ранклистата на ФИФА ( т.е. поставени и непоставени един вид спрямо коефициента) или може да се падне всеки срещу всеки ???

lunatik
12.10.2011 03:36

Все пак ,лично аз сам за Испания или Германия

renjaraa
12.10.2011 03:11

В това европейско има 3 изявени фаворита Германия, Холандия и Испания 100% един от тези 3 отбора ще спечели.

biserms
12.10.2011 09:14

Батко като е 100% залагай цялото имущество разделено на 3 и все ше си на печалба *lol* .Във футбола няма 100%-тови неща.Незнам защо забравяте европейския отбор с най-много световни титли.Италия рядко влиза като "големия фаворит" в първенствата, но знаем какви резултати постига.Може последни им 2 големи първенства да бяха провал, но в момента играят доста приятен футбол и са отборът допуснал най-малко голове в квалификациите ( само 2 ).Не отричам, че германците са доста по-добри в момента, но ако на елиминационната фаза се срещнат Италия и Германия, като нищо скуадрата ще ги победи, защото немците по-традиция играят много трудно срещу Италия и нямат победа над скуадра адзура от 52 години.Рано е за прогнози и изводи *wink*

lunatik
12.10.2011 03:35

Да пич ,това всеки го знае ,но да не забравяме и Италия