Мадански: Жестоко обиден съм, че футболист си позволи да си тръгне

16:28
Мадански: Жестоко обиден съм, че футболист си позволи да си тръгне
Национален отбор на България ще има тогава, когато основния началник на този тим е треньорът, каза Михаил Мадански по повод скандала с напускането на Благой Георгиев лагера на "Лъвовете" в Правец .

"Сега си давам сметка, защо националният отбор е в такова положение. Сега си давам сметка, защо е било толкова трудно на другите - заради капризите на този или онзи. Това е лично решение на Благой Георгиев. Мотивите само той знае. Важното е да се разбере, че аз съм жестоко обиден от факта, че футболист си тръгва. Това е нещо, което в последните години се случваше ей така. Някой решава, че треньора не му е приятен и пуска декларация. За да се оправи това положение трябва да се реже из дъно. Ако искаме да се отлепим от дъното трябва да режем от дъното. Който не се съобразява с треньора. Няма място в отбора. Това е първото, което трябва да се направи. Когато човек чете вестници остава с впечатление, че националния отбор е банда олигофрени. Не съм съгласен с това. Смятам, че не е така и съм убеден, че могат да се намерят хора, които знаят за какво идват в националния отбор. Например Генчев и посред нощ да му се обадиш тръгва пеша. Предпочитам да работя с хора, които искат да играят за страната си. Всеки си има глава на раменете и знае какво прави. Щом Благой напуска по този начин, показва, че не е гръбнак на отбора. Останах с впечатление, че след вчерашната тренировка, която проведохме и търсихме оптималния вариант за утре, той е останал с впечатление, че няма да е титуляр и това го е подтикнало да предприеме тези действия. Аз и досега не знам кой ще е титуляр. Не знам до колко на отбора им липсва благо Георгиев. Аз лично смятам, че не е кой знае екстремна ситуацията. Не се е случило нищо кой знае какво. Сега някои хора, които не успяха да получат шанс за изява ще го получат утре. Ако следващия треньор има нужда от Благо Георгиев да го извика. Ако остана аз ще разберете какво ще се случи. Аз трудно ще си променя позицията за Благой Георгиев. Сега е най-добрия момент за подмладяване на отбора. Аз вярвам на младите футболисти и знам, че ще дадат всичко от себе си. Съзнавам, че в последните няколко години, аз съм човека, който се опитва да помага за развитието на футбола в България", коментира селекционерът на националния ни тим на извънредна пресконференция в Правец ден преди евроквалификацията с Уелс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lunatik
11.10.2011 17:34

Банда олигофрени,това ми хареса най-много от цялата статия*angry**angry**angry*

idol_bg
11.10.2011 10:28

Хахахаха....спомням си навремето,когато Зума беше селекционер и тогавашните звезди,начело със Стоичков се скъсаха да му въртят подобни номера.То не беха сръдни,....бойкоти.Та се сещам как тогава Кирячето (за който се знаеше че беше подлога на Ицо) обяви че нямал да играе за нац.отбор докато Бонев е селекционер.След това попитан в едно интервю какво мисли за отказването на Киряков,Зума отговори......"ами аз не си спомням изобщо да съм го викал Киряков"...хахахаха.Демек....аз не го викам в отбора,ама той се отказва...хихихихи.Та сега и с Джизъсчето така.Той на никой няма да липсва,ама е обиден и възмутен и затова напускал...хахахаха.Е гати и самочувствието, е гати и чудото...)))

IvanIR
11.10.2011 07:59

Абе да се маха беееееее.....*thumb_up*......и.....Манолев след него да излиза....*angry*......и други ако има желаещи и те да напускат....*angry*...Млади футболисти с желание и гордост да носят националната фланелка трябва..*whistle*....*angry*....

rekontra
11.10.2011 02:22

Благо Джизъса няма край с неговите майтапи по терена...а сега и извън него.

Chelsea_FanBlue
10.10.2011 23:16

Много силни и точни думи е казал Мадански. Да но го потвърди с дела. Успех му желая за периода, в който ще води национУлите. Манолев се нацупи на Матеус, Джийзъса пък на Мадански. Хайде, единия има какво да даде, но другия го поздравявам за това, което направи.

Maverick_Bg
10.10.2011 22:57

И сега какво ще правим без него?! Нека се досетя ... ще си го преместим от единия крачол в другя.

mostwanted1986
10.10.2011 20:53

Дайте му гегата и да пасе овцете негодника мръсен, нямам нищо против тази професия, но за мен целият отбор са обикновени ОВЧАРИ!!! Еееее ако играят мачовете в Син сити или Биад винаги ще бъдем първи в света!!!

lozan_kr
10.10.2011 18:43

то ако бе само благо - има още 1 куп за пред телевизора, нали?!

velinovv
10.10.2011 17:15

По-добра новина от напускането на този манекен няма! То по играта му личеше колко желание има, пък възможностите нямат нужда от коментар. Да се налагат мнладите + 3-4 от можещите по-стари, а такива като Чавдар Янков и Джийзъса...пред телевизорите да размишляват защо не са там!