Моуриньо: Юнайтед не идват за победа, страх ги е, че можем да ги отстраним

09:28
Моуриньо: Юнайтед не идват за победа, страх ги е, че можем да ги отстраним
Жосе Моуриньо смята, че Манчестър Юнайтед e сериозно притеснен преди визитата си на неговия Интер в мача от Шампионската лига между двата тима тази вечер. Португалецът коментира, че отборът на Сър Алекс вероятно ще подходи по-предпазливо в първата среща от 1/8 финала в турнира, като целта пред "червените дяволи" ще бъде да не загубят.

"Не мисля, че те идват тук за да играят открито и да търсят задължителна победа. Аз гледах внимателно всеки техен мач в Шампионската лига през миналата година. В момента Манчестър Юнайтед е променен. Вярвам, че те ще подходят към този двубой с различна нагласа. Те знаят, че ние можем да ги отстраним и се страхуват от нас, но тъй като Сър Алекс не харесва тази дума ще кажа, че те изпитват сериозен респект", коментира Моуриньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

salamaneca
10.03.2009 21:10

аз пък мисля,4е не Сър Алекс и компания има респект,а точно обратното....Интер ще бъдат смачкани *smile*

MB_KrisS
25.02.2009 16:06

Жозе се оказа прав. Видя се, че като влезе Рууни играта се раздвижи, но Алексчо напълни гащите в началото и го хвана страх да пусне двама нападатели

gimmesomemore
25.02.2009 11:22

А всъщност Интер се разминаха, да не им натоварим още пъривя мач :X

PRI_A_TEL
24.02.2009 16:36

Определено Интер ще имат преимущество тъй като първия мач е в Италия, но ще поживеем и ще видим. Само искам да кажа че миналата година Интер така и не разбра точно какво се случи в ШЛ.