Бундестимът прегази и Турция (видео)

23:26
Бундестимът прегази и Турция (видео)
Германия победи Турция с 3:1 като гост в среща от група А на квалификациите за Евро 2012 година.

В състава на гостите отсъстваше Месут Йозил, който изглежда не е успял да се възстанови от травмата си в глезена.

Преди почивката домакините имаха две-три добри голови възможности, но не успяха да ги реализират и в 35-а минута Бундестимът първи стигна до гол. Нойер с дълго хвърляне намери Мюлер, който веднага изрита топката напред към Гомес. Таранът на Байерн финтира прекия си пазач и с удар в далечния ъгъл на Волкан откри резултата.

Възпитаниците на Гус Хидинк стартираха позитивно и втората част, търсейки начин да намерят пролука през немската отбрана. Двадесет минути след почивката обаче отново Бундестимът бе този, който показа ефективност във фаза атака. Нойер хвърли силно топката напред, като по този начин стражът буквално даде извеждащ пас на Гьотце, който нахлу в половината на домакините. Звездата на Борусия Дортмунд с пас по земя успореден на границата на пеналта намери връхлитащия Мюлер, който с диагонален удар прати топката в долния десен ъгъл на Демирел. Единадесет минути преди края Гьонул центрира в наказателното поле и Балта с воле матира Нойер, намалявайки резултата. В 85-а минута Гьонул фаулира Мюлер в наказателното поле на своя тим и реферът отсъди дузпа за гостите. Швайнщайгер бе точен от бялата точка и по този начин халфът на Байерн оформи крайното 3:1 за Бундестима.

С този си успех немците помогнаха на Белгия. След успеха на "червените дяволи" днес, те имат с една точка повече от турците, намирайки се на второ място във временното класиране. В последния си мач обаче, белгийците гостуват на Германия, а Турция приема Азербайджан.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

hausk
08.10.2011 14:59

Завистливи хора сте и ще си умрете от завист ама ама ТУРЦИЯ ПАК щЕ СЕ КЛАСИРА за евро 2012

Est1892
08.10.2011 19:56

хахха скрий се моля те бот с тези клиширани лафове ,че си смешн това за зависта всички го повтаряте дай нещо ново хаха. На тея няма на каква основа да им завиждам това ,че не ги харесвам не значи ,че им завиждам ,но ти си с прекалено плосък мозък ако изобщо имаш такъв за да го схванеш.

Est1892
08.10.2011 14:31

Германия смаза глупавите Труци ! Нека си вземат и последния мач с Белгия да направят 10 от 10 ,но нека и Турция да падне и да не играе на Еврото това за мен не е ервопейски отбор. По голямата част от страната им е в Азия ,а и освен това не са ервопейци тези гадни нашественици такъв отбор няма място на Първенство нарчено 'Европейско' Да си ходят в зона Азия да играят не ги искаме тука те не са европейци. !

vladura307
08.10.2011 00:35

Смазахааа ги Турцитеее,,, Гиабурда Миабурда , Чабук мабук НА КОЛЕНЕЕЕЕЕ !!! *lol**lol*