Джо Харт: Срещу България ни беше много тежко

12:37
Джо Харт: Срещу България ни беше много тежко
"Много трудно започнахме мача си с България", разкри вратарят на Англия Джо Харт преди последната и решителна евроквалификация на "трите лъва" срещу Черна гора в Подгорица.

Двата отбора излизат в сблъсък за първото място в квалификационната група за Евро 2012, където е и България. Нашите шансове за класиране обаче са нулеви и цялото внимание е съсредоточено върху споменатия вече сблъсък. Харт е опазил цели пет "сухи" мрежи в еврокампанията, като досега единствено Швейцария успя да вкара на "трите лъва".
"Признавам си, че нямам много опит в тези решителни мачове. Никога не съм играл в толкова ключов мач като този. С младежкия тим бе ключово да стигнем до турнири, до плейофни мачове, но това е друго ниво", сподели младият страж на Манчестър Сити.

Англичаните прегазиха българския тим с 3:0 в София през септември, но Харт твърди, че срещата никак не е била лесна. "Най-важното е да стигнеш до финалите и в момента правим правилните неща за това. Резултатите важат. В България беше особено тежко, гостуване. Започнахме много трудно мача, на труден стадион и терен и мисля, че играхме наистина добре", добави футболистът на Сити.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kireto1232
08.10.2011 00:55

Харт голям си ,пожелавам ти да станеш най-добрия вратар във Висшата лига *smile* имаш потенцияла да го направиш *smile*

n0thing
07.10.2011 13:37

Страхотен играч,а като гледам и човек.. Евала му прайм *beer**lol*

peterdeadman
07.10.2011 13:04

ето го и най-големия, който въпреки всички псувни и разни други не ни наплю.. Евала му правя на този човек *thumb_up*