БНТ1 предава пряко двата мача от група ни за Евро 2012

10:41
БНТ1 предава пряко двата мача от група ни за Евро 2012
В петък БНТ1 ще излъчи срещите от 7-ма квалификационна група между Уелс и Швейцария и Черна гора и Англия едновременно и на живо.

България отпадна от групата, но БНТ1 представя развръзката с участието на останалите 4 отбора.

Уелс приема Швейцария, която се нуждае от задължителна победа. При определени обстоятелства селекцията на Отмар Хицфелд може да превземе второто място в седма евроквалификационна група в последния момент. Прякото предаване започва с този мач в 21:40 часа, 15 минути по-късно се пренася в Подгорица, където Черна Гора приема Англия. Само чудо може да спре Англия да не спечели групата, но въпросът кой ще отиде на бараж остава отворен. До тук черногорците държаха англичаните в напрежение и вече са близо до второто място, което може да ги отведе на бараж. Но могат ли да направят повече? Победата срещу Англия отваря вратите към финалите на Европейското първенство, но дали зрителите ще станат свидетели на написването на нова страница във футболната история?

Не пропускайте прякото комбинирано предаване на мачовете Черна гора- Англия и Улес- Швейцария – петък, 21:40 часа само по БНТ1.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация