Наско Сираков: Знам с кой ръководен тандем ЦСКА може да печели

10:33
Наско Сираков: Знам с кой ръководен тандем ЦСКА може да печели
Легендата на Левски Наско Сираков взе отношение по повод появилите се информации за негова среща със собственика на ЦСКА Димитър Борисов и тръгналите оттам спекулации, че се меси в ръководните дела на "червените". Сираков заяви, че за себе си има идея кой ще е печелившият ръковден тандем на "Българска армия", но не би я споделил, защото това ще означава, че Левски няма да е на първо място.

"Не знам защо взимате подобни лъжи за някакъв повод за коментар. Аз на Дуци Симонович от около две години не съм му виждал очите, а как така съм бил на вечеря на една маса с него, без да го погледна, не ми е ясно. Със собствениците се познавам, но аз познавам и Гриша Ганчев, и Николай Гигов, и Митко Събев, и много други футболни президенти", коментира Сираков пред "Тема Спорт".

"Щом някой може да повярва, че аз ще уволнявам и назначавам треньори в ЦСКА, значи сериозно е объркал вижданията си за футбола. Може да имам идея кой ще е печелившият ръководен тандем в този клуб, но няма да го споделя, защото това означава, че Левски няма да е на първо място, а аз не искам подобно нещо и затова запазвам за себе си какво мисля кой ще е подходящ началник в ЦСКА. За смяна на треньора Радуканов няма как да си помислям изобщо да давам акъл дали е необходима или не. Някой може би търси логика, че след като не съм на работа на "Герена", съм преминал в ръководството на ЦСКА", добави Наско.

Той заяви, че за пореден път се убеждава, че сегашният спортно-технически щаб на сините най-напред трябва да си изясни приоритетите, а след това да мисли за резултати. "Това внушение за отбора с двете лица не е нещото, което ще покаже верния път пред отбора", завърши Сираков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация