Ван Дер Ваарт: Не искам да играя крило, Реднап бърка тактиката

10:27
Ван Дер Ваарт: Не искам да играя крило, Реднап бърка тактиката
"Не искам да играя на крилото, Хари Реднап не трябваше да ме сменя в мача с Арсенал", сопна се звездата на Тотнъм Рафаел ван дер Ваарт.

Спърс спечелиха срещата с 2:1 на "Уайт Харт Лейн", а холандецът игра по дясното крило. Ван дер Ваарт дори се разписа, но след това допусна грешка при изравнителния гол на Аарън Рамзи.

"Определено се изнервих от няколко неща. Нормално е да искам да играя на позиция, където се представям най-добре. Но ако трябва да преследвам атакуващ бек постоянно, не мога да играя собствената си игра", заяви халфът за "Сън". "В неделя не бе първия случай, когато играя по крилото. Но от гола ми се видя, че силата ми е в центъра. Той доказа, че съм по-опасен в близост до вратата, отколкото по крилото. Правя каквото иска мениджъра, но се надявам това да не се случва постоянно", продължи Ван дер Ваарт.

Той добави, че мениджърът му не е бил прав да го смени в срещата с "артилеристите", тъй като спокойно е можел да изкара цял мач. "Според мен той направи грешка с коментарите за последната ми контузия. Извади ме, защото не искаше да рискува. Мога да разбера това, но съм убеден, че можех да изкарам цял мач. Бях удивен от смяната си. Смятах, че играя страхотен мач. Вкарах гол и на три пъти изведох съотборниците си сами срещу вратаря на Арсенал", каза още ядосаният играч на "шпорите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gogo_m93
05.10.2011 15:06

Реднап може да бърка тактиката що се отнася до неговата позиция и функциите който той изпълнява на терена но да се каже че я бърка като цяло за отбора е пресилено ако беше така нямаше да бият Арсенал.

rasing
05.10.2011 11:32

Да ходи в Милан през зимата там ще му е по добре!!!!!

Niki_Druid
05.10.2011 13:00

кво му е добрето в Милан само кадето има шансове всяка година да играе ШЛ нищо друго

Niki_Druid
05.10.2011 11:30

мен пове4е ме у4уди извайдането на Адебаиор *tongue*