Марадона предлага на Тевес път за бягство

09:17
Марадона предлага на Тевес път за бягство
Треньорът на Ал Васл Диего Марадона иска да предложи на Карлос Тевес път за бягство от Манчестър Сити, съобщава "Дейли Стар".

Според изданието Марадона иска да вземе Тевес в отбора си, предвид близкото им приятелство и вече е помолил шефовете на Ал Васл да предоставят средства за трансфера. Марадона пое отбора по-рано тази година и смята, че Тевес може да му помогне в Лигата на Обединените арабски емирства.

Нападателят е доста коментирана фигура в английския футбол, след като отказа да играе за Манчестър Сити при загубата от Байерн Мюнхен в Шампионската лига през миналата седмица. Мениджърът на Сити Роберто Манчини заяви, че кариерата на Тевес в английския тим е приключена и се очаква до седмица да стане ясно какво ще бъде бъдещето на Тевес. Не се знае и дали Ал Васл ще може да си позволи 250 000 паунда на седмица, каквато е заплатата на аржентинския национал, но Марадона планира първо да говори с Тевес, за да види има ли нападателят някакво желание за трансфера.

Марадона има дори собствен самолет като част от сделката си за 3 милиона паунда на година с отбора си и може да отлети до Аржентина, за да говори със скандалния играч.

Нападателят се прибра у дома, за да прекара известно време със семейството си, след като бе разпитан от служители на Сити.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация