Мадански бистри тактиката срещу Украйна

09:06
Мадански бистри тактиката срещу Украйна
Временният селекционер на националния отбор на България Михаил Мадански ще бистри тактиката в предстоящата контрола с Украйна в петък. Доцентът все още има колебания дали да заложи на схема 4-4-2, или на 4-3-3. Сигурно е само, че Мадански няма да играе само с един чист нападател, както беше при предишния треньор Лотар Матеус, съобщава "7 дни спорт".

Най-вероятно срещу Украйна ще бъдат използвани двете схеми. По-добрата от двете пък ще трябва да бори Уелс в евроквалификацията през следващата седмица. Сред фаворитите за нападението на националния отбор за момента са Спас Делев, Димитър Рангелов и Ивелин Попов. Има вариант и Валери Божинов да играе като таран, но заради малкото му игрови минути в Спортинг по всяка вероятност ще остане резерва.

Мадански ще пусне със сигурност един или двама играчи от младежкия национален отбор, които бяха извикани в мъжкия. Очаква се единият от тях да бъде Георги Миланов, който се представя много силно от началото на сезона и прави добро впечатление по време на тренировките на националния отбор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация