УЕФА започна разследване срещу БФС

08:57
УЕФА започна разследване срещу БФС
УЕФА са започнали дисциплинарното разследване срещу Българския футболен съюз във връзка с жалбите на Англия за предполагаеми расистки обиди от домакинските фенове в в България на двубоя между двата тима миналия месец.

"Дейли Мейл" съобщава, че ще се вземат предвид и хвърлените от българските фенове факли при загубата на тима ни с 0:3 в София. Според английския вестник решение по случая ще бъде взето следващия четвъртък, като в това време ще тече и самото разследване.

Веднага след мача през септември Футболната Асоциация на Англия съобщи, че е докладвала предполагаеми расистки нападки от българската публика към крилото на "трите лъва" Ашли Йънг по време на евроквалификацията между двата тима.
През 2008 година Хърватската футболна федерация бе глобена с 15 000 паунда за расистки обиди към Емил Хески. Самите английски футболисти пък започнаха собствена кампания срещу расизма след случилото се в София. "Трите лъва" излязоха в една от тренировките си преди вече изиграния мач с Уелс, носейки ленти на ръцете, на които пишеше "Изритайте расизма от футбола".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

miro_slavcho
05.10.2011 22:24

То наказанието за мач ,без публика не е наказание ,а реалност!

plezliooo
05.10.2011 13:24

Дано да ни осъдят и да закрият българския футбол

madmaxxxx
05.10.2011 11:56

Всеки може да говори каквото си иска, а да не гоорим, че по-големи расисти от поданиците на бившата империя НЯМА

popi84
05.10.2011 09:53

Бих го променил на " е тая!!!Изритайте Благо и компания от националния"!!! Въобще, какво ни занимавате с глупости? Ако искам и бяла качулка ще си сложа, тъпото БФС да плаща, боли ме фара. Заради техните наредби във вътрешното първенство и ощетяването на провинционалните отбори, съм изхабил толкова много нерви, че и 1 милион глоба да им ударят все тая!!!Айде в дивия Перуци и компания

DobiD
05.10.2011 15:57

ти тъп ли си или да ве момче.като си на 10г. поне недей писа такива глупави коментари.....