Тифозите освиркват Анчелоти, той не доумява защо

20:47
Тифозите освиркват Анчелоти, той не доумява защо
Треньорът на Милан Карло Анчелоти остана разочарован и неприятно изненадан от освиркванията на публиката по време на днешния мач между "росонерите" и Каляри, спечелен с 1:0. Феновете изразиха бурно гнева си, когато в края на срещата наставникът извади Филипо Индзаги и на негово място пусна Масимо Амброзини.

"Не знам защо имаше освирквания в този момент. Ако е било заради представянето на Индзаги, то те не са били правилни, защото той игра много добре. Ако са били за мен, е срамота, защото аз нямах други опции в нападение. И на мен не ми е приятно да поведем в резултата и след това се отпуснем. Мачът бе труден, но съумяхме да го спечелим", сподели Анчелоти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

idol_bg
24.02.2009 17:00

Ultra_Milan.......За Фламини още като го взеха бях убеден че няма да го бъде в Милан.Реално погледнато...при наличието на опорни халфове като Гатузо и Амброзини, и плеймейкъри като Пирло и Зеедорф,не виждах къде ще се впише Фламини освен като твърда резерва.Единствения плюс е че го взеха без пари,защото му бе изтекъл договора с Арсенал.Така сега ако решат да го продадат...ще вземат някое и друго евро.Сендерос не го коментирам защото те го взеха на пожар под наем,заради проблемите с Неста и най вероятно както дойде,така и ще си отиде.

idol_bg
24.02.2009 16:51

bobolino....Oт всички контузени в момента,единствено липсата на Гатузо се усеща.Останалите и да се оправят едва ли ще има голям ефект.Сериозни промени трябват.....това е истината.

bobolino
23.02.2009 17:10

С 8 контузени играчи и господ не може да ги оправи.Нека се завърнат всички пък тогава ще се мачка яко *thumb_up*

Ultra_Milan
23.02.2009 15:05

Абсолютно съм съгласен, че трансферите на Сендерос и Фламини са пълен провал.

idol_bg
23.02.2009 01:59

bajanaka_: Не Рийкард....ами който и да дойде....нищо няма да промени ако шефовете продължават да правят трансферите без изобщо да се интересуват от мнението на треньора.Затова английската премиер лига стана най силното първенство в света.Защото там ст.треньорите или както им викат...мениджърите сами си решават за всичко.Те колят ....те бесят.Когато стане така и в Италия може отново калчото да стане най силното първенство.Иначе си прав че Рийкард е удачен вариант.Той много добре познава обстановката в Милан.....познава се с шефовете ,с повечето от треньорите в отбора,че дори и с един от играчите...(П.Малдини).... *smile* Езикът също няма да му е проблем.А най важното е че той вече натрупа сериозен опит като треньор...и то пак на много голям отбор така че може да се справи с евентуална звездомания.Всичко това обаче няма да има никакво значение ,ако Берлускони и Галиани продължат по стария начин,а именно да диктуват трансферите в отбора.

bajanaka_
22.02.2009 23:54

само Франк Рийкард може да оправи милан

idol_bg
22.02.2009 23:46

За....взимането на футболисти като Сендерос (макар че той е под наем),Фламини и Бориело изобщо няма смисъл да говорим.Абсолютно неудачни попълнения.Ама те хората са го казали....За без пари...толкоз.Смятам че е вече време Берлускони да развърже кесията и да вземе най после сериозни футболисти,а не разни пенсионери които идват в Милан за да вдигнат оборота на клубните аксесоари и да пробват да възродят кариерите си.

idol_bg
22.02.2009 23:36

Дори наскоро ...покрай шумотевицата около Ман.Сити и Кака...попитаха Анчелоти...какво ще прави ако Рики замине в Англия.На което той отговори....Не знам аз със трансфери не се занимавам....!!!!.....Той дори не се опитва да го крие.Истината е че шефовете вече започнаха сериозно да се излагат с трансферите.Взимат играчи които не са желани в отборите си...(просто защото са слаби) или прекалено възрастни и после се чудят защо има толкова контузии.Аз и преди и сега продължавам да твърдя че трансферът на Роналдиньо беше абсолютно безмислен.Той никога няма да бъде това което беше в Барса.Рони вече върви към залез на кариерата си...нещо типично за повечето бразилци.Изгряват много рано за големия футбол,но и също толкоз рано залязват.Примери...колкото щеш.Факт е че Бекъм за 2 месеца....свърши повече работа отколкото Рони за 6 месеца,а е с цели 5 години по възрастен.

idol_bg
22.02.2009 23:25

Според мен.....освиркванията трябва да са за Галиани и Берлускони.Няма смисъл да се търси вината в Анчелоти,той просто толкова си може,пък и с наличните футболисти няма как да искаш повече.Всеки знае...че трансферите в Милан ги решават президента и Галиани.Треньорът е безгласна буква.От години в Милан е така.За това Ф.Терим навремето се задържа едва 2-3 месеца...защото той не е свикнал да му се бъркат в трансферите.А татко Карло си мълчи...трае си......и те затова го държат защото не им създава проблеми и работи с това с което му купят.