Шеридън си иска мястото в атаката на ЦСКА

08:37
Шеридън си иска мястото в атаката на ЦСКА
Килиън Шеридън изненадващо обяви, че продължава да мечтае за мястото си в атаката на ЦСКА. Ирландецът играе под наем за шотландския Сейнт Джонстън, където в последните два мача вкара три гола. Тимът му е хит в първенството, на пето място и изостава само на 3 т. зад гранда Селтик, който е трети, информира "Труд".

"Ако можех да избера, щях да играя за моя клуб в София - разкри желанието си Шеридън пред сайта на Би Би Си. - Но в живота понякога се получава така. Дойдох тук, за да играя. В ЦСКА не получавах този шанс след смяната на треньора миналата есен. Когато дойде януари (тогава изтича преотстъпването на нападателя - б. р.), ще видим каква е ситуацията."

Шеридън остана извън плановете на Милен Радуканов още през зимата и цяла пролет бе резерва. В атаката на ЦСКА в момента конкуренцията е жестока и 5-ма силни играчи се борят за 4 места.

"В София ми трябваше близо година да се адаптирам - казва още Шеридън. - Това започваше да се получава, но във футболно отношение не бе така, защото не играех."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация