В Етър получиха дължимите суми, утре играят с Берое

19:04
В Етър получиха дължимите суми, утре играят с Берое
Футболистите на Етър Велико Търново получиха днес дължимите си заплати, след като ръководството на клуба спази задълженията си и изпълни финансовите си задължения преди първата за седмицата тренировка.

Така не се стигна и до прогнозирания от някои медии бойкот. Всички играчи излязоха тази вечер за редовна тренировка на стадион "Ивайло". Утре Етър гостува на Берое за контролна среща. Тя е по покана на старозагорския клуб и ще се играе от 15:30 часа на стадион "Берое". Двата клуба поддържат приятелски отношения, като в Етър играе и преотстъпеният млад талант Мартин Райнов. Агитките на двата тима също от години са в близки отношения и се подкрепят взаимно.

Отпреди седмица още е поръчана зимна екипировка, включваща анцузи от марката Jumper, които са в черен цвят с виолетово и емблемата на клуба. Очаква се тя да пристигне в близките дни. След контролата с Берое е възможно в петък да бъде направена още една проверка, а после треньорският щаб разпуска играчите за 2-3 дни в почивка. Целта е отборът да бъде свеж и напълно възстановен за важното дерби с Ботев (Пловдив) на 16 октомври. От клуба издадоха заповед, с която се забранява влизането на трети лица, преди, и след тренировки и мачове в съблекалнята на отбора, и в треньорската стая.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация