Мадански: Националният отбор е над всичко

16:45
Мадански: Националният отбор е над всичко
"Целта в следващите два мача, контролата с Украйна и евроквалификацията с Уелс, е да се опитаме да покажем ново лице на националния отбор", сподели националният селекционер Михаил Мадански.

"Преди две седмици обявих в екипа си треньорите на ЦСКА и Левски и се опитах да покажа по този начин, че каузата на националния тим е над всичко. Присъствието на капитана днес, трябва да ви подскаже, че наистина смятаме по този начин", сподели още Мадански.

"За стил на игра все още не можем да говорим. Много е трудно след само две тренировки. Искам достойно представяне срещу Украйна и победа срещу Уелс. Това са целите минимум, които трябва да преследваме", сподели още временният национален селекционер.

"Това, което ми дава спокойствие е, че виждам светлина в тунела. Никога не съм си представял, че в националния отбор на България могат нещата да изглеждат така, едва ли не, че той представлява една сбирщина, една глутница от олигофрени. Това ме обиждаше. Аз виждам в този му състав едни изключително добри, възпитани момчета, които повярвайте ми, са добри. Не искам да ги унищожаваме и тях. Мене не ме интересува какво правят играчите извън терена, важно е, когато са на него, да показват мъжество", завърши Мадански.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

elkageo
04.10.2011 17:10

Нямаме национален отбор и да би трябвало да е над вси4ко и всеки, но уви, и да бием в последните 2 ма4а е все тая ,е малко 6те си дигнем само4увствието