"Дюшекчиите" сформират нападателно дуо Бербатов - Фалкао

10:37
"Дюшекчиите" сформират нападателно дуо Бербатов - Фалкао
Ръководството на Атлетико Мадрид се интересува от възможността да привлече през зимния трансферен прозорец Димитър Бербатов от Манчестър Юнайтед, съобщава вестник „АС”.

Според изданието, Бербатов иска да напусне „червените дяволи”, след като е твърда резерва в отбора на сър Алекс Фъргюсън и е четвърти-пети избор за нападател на шотландеца.

Българинът стана голмайстор на Висшата лига през миналия сезон, но въпреки това не получава редовно шанс за игра.

Договорът на Димитър Бербатов с Юнайтед изтича през лятото на 2012 година. През лятото на 2008 година Бербатов премина от Тотнъм в Манчестър Юнайтед за повече от 30 милиона паунда.

Ако „червените дяволи” решат да се разделят с Бербатов през януари, те ще вземат със сигурност много по-малка сума от това, което дадоха за българина. Според различните информации, цената на Бербатов в момента варира между 12 и 18 милиона евро.

Атлетико Мадрид ще се конкурира с Валенсия за подписа на 30-годишния българин.

През лятото, според слуховете, Фъргюсън е отказал да продаде Берба на Валенсия и Пари Сен Жермен.

Атлетико Мадрид отдели сериозни финансови средства през лятото и привлече Радамел Фалкао и Диего Рибаш, така че „дюшекчиите” няма да имат проблем да извадят около 15 милиона евро, за да вземат и Бербатов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tenebrum
04.10.2011 16:22

едно е ясно берба най вероятно зимата ще го продадат за да могат манчо да вземат някой "лев" докато все още има добра цена за него,ясно е че съра няма да му поднови договора а лятото няма да чака да му изтече защото не могат да вземат пари като стане свободен агент ,тъй че зимата ще се махне ,според мен най вероятно за Германия!

messi_vampire
04.10.2011 14:43

Фалкао Бербатов страхотна двойка нападатели !!! *lol*

morophreme
04.10.2011 14:20

Моля Уинър да спре да прави дуо-та с всички отбори в света с присъствието на Д.Бербатов, това е всеки божи ден, то не беше в ПСЖ,Тотнъм,Валенсия и да не изреждам колко още...нека когато го набележи наистина някой отбор и отправи официална оферта, тогава го гласете за даден отбор!

gogo_m93
04.10.2011 13:20

Според мене Бербатов е по-добре да напусне отбора и да отиде някаде където да си доиграе остатъка от кариерата....но ми омръзна да чета по спортните сайтове само трансферни саги около него то не бяха ПСЖ,Валенсия и още куп други разни отбори когато стане ако стане факт изобщо негов трансфер тогава ще се коментира.

vasko_1892
04.10.2011 12:37

супер ще е ако отиде с фалкао ще са супер дуо но вече имам чувството че иска да бърше пейките на олд трафорд.САФ вмето да го пуска той пуска "големите звезди"и ако не бяха многото пропуски на норич можеше да не победят.Най добрия тогава беше уелбек.(лично мое мнение).Под големите звезди имах предвид ернандез а не Рууни

peterdeadman
04.10.2011 11:36

Ще се радвам, ако отиде.. Много уважавам Атлетико Мадрид, много гадно ми стана като си отидоха 3ма от най-добрите им играчи - Агуеро, Форлан и Де Хеа.. Силно се надявам да отиде..

Danskrastev
04.10.2011 11:12

Да се беше върнал в тотнъм сигурно титулярно място лига европа и преспектива за ШЛ...

FaNaTiKa
04.10.2011 11:06

копирам си мнението от другата тема, какво мислите вие относно него - Бербатов ще отиде отново в добър отбор, козовете са в неговите ръце, лятото може да напусне, като свободен агент и Ман Юн да останат с пръст в уста, къде не биха искали играч, като Бербатов и то без трансферна сума, тогава офертите ще бъдат значително повече и все реални, сигурен съм. Бербатов е умен човек, надявам се да не е толкова пристрастен към отбора и да си има едно наум, не е балък, като човек, едва ли е там и заради парите, той се къпе с пари и има пред себе си да печели още толкова много .. най-вероятно изчаква, той знае че ще може да избира през лятото, ако до тогава Юнайтед не покажат, че ще разчитат по-често на него се надявам, той да напусне и то като свободен трансфер в силен отбор.

FaNaTiKa
04.10.2011 11:05

това ще бъде невероятно, онази Хиена Фалкао и Бербатов зад него, там ще го оценят, там се играе техничен футбол и играчите, които практикуват техничен стил и играят с мисъл са на почит, не като в Манчестър, ако не търчиш, като муха без глава и не пресираш и да те правят на балък и да те изкарват слаб

kokicat
04.10.2011 10:41

Само не искам да играе срещу Барса с такъв отбор в първенството... НЕ, НЕ, НЕ!! Ще останеш много разочарован, ще се бориш за 3-4 място и титла в ЛЕ или повече точки в гр на ШЛ недей, а де говорим какви загуби от Барса и Реал ще има, просто не искам да се разочароваш толкова !!

rekontra
04.10.2011 10:44

Според теб е по-добре да търка пейката отколкото да играе срещу Реал Мадрид и Барселона ли?