Съдиите подпират Юнайтед, смята Големия Сам

16:57
Съдиите подпират Юнайтед, смята Големия Сам
Мениджърът на Блекбърн Сам Алърдайс е поредният специалист, който смята, че реферите помагат на Манчестър Юнайтед. Големия Сам има претенции към рефера Хауърд Уеб, който не отсъди дузпа в полза на неговия отбор в мача с "червените дяволи".

Мортен Гамст Педерсен поиска 11-метров наказателен удар, след единоборство с Рафаел да Силва.

"Според сър Алекс това не е дузпа, но аз съм на противоположното мнение. Откакто Манчестър Юнайтед се превърна в най-добрия отбор в света, хората се влияят от голямото име, включително и официалните лица по време на срещите на "Олд Трафорд". Трудно е за отборите да играят на този стадион, няма как да е лесно и за съдиите да свирят тук", коментира Алърдайс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beckham_07
23.02.2009 18:59

Преди малко исках да напиша "Твоя любим треньор" и да кажа "Може да сте най-обичаният отбор в Англия,но не сте най-обичаният Английски отбор!"

beckham_07
23.02.2009 18:56

ааааа SwedeN ти си бил scouser.Твоят лщбим треньор като почне да печели титли тогава да критикува и да казва на кого помагат.Сега трябва да показва уважение.Точно това правят хората които казваш,че му се мазнят.Може да сте най-обичания отбор в Англия,но не сте най-обичаният отбор в Света.Ти като фен на английскя фурбол трябва да знаеш много добре,че там неможе и да става дума за корупция.Или поне не на най-високия етаж.Тея съдиийски приказки са номерца които всеки треньор прави.Но Сър Алекс Фъргюсън(забележи СЪР) не им се поддава защото той ги е правил много преди Бенитес да си помисли за Ливърпул!!!!!!!

Arsenal_2
23.02.2009 15:06

Съгласен съм, че Манчестер Юнайтед са най-добрия отбор в света в момента, но трябва да признаем, че и съдийте доста често ги подпират.

captain123
23.02.2009 10:19

SwedeN, напълно те подкрепям в мнението ти, но си мисля че подпиране на големите отбори е имало и винаги ще има. Разбирам и феновете на Ман Ю, нормално е да подкрепят и защитават отбора си. Авантите за големите отбори няма да спрат с изказванията на някой мениджър на ощетен отбор. Но си мисля, че за да има такова подпиране самия отбор е работил за това през годините и се е доказал. Тук случая е конкретен, но предполагам ще се съгласите че такива съдийски подпирания има навсякъде.

kolokolo
23.02.2009 09:50

колкото до това от четирите английски отбора в ШЛ най много един да премине по нагоре.

kolokolo
23.02.2009 09:47

балона наречен ман.юн. скоро ще се спука и това ще го направи интер-защото където е жозе там е и победата.

sL0rD
23.02.2009 09:41

Е уж съдиите подпират ман.утд., а отменят редовния гол на Еванс. Нещо не се връзва сякаш..?

SwedeN
23.02.2009 04:24

Beckham 07, треньорът на любимия ми отбор пръв поде кампанията против съдийските вересии за юнайтед.Името му е Рафаел Бенитес, а отборът е най-обичаният в Англия.И каквито и глупости да прави със състава испанеца, евала му правя, че не се мазни на тоя шотландски гремлин и изтъква наяве влиянието, което оказва той върху съдиите и как юнайтед са безочливо подкрепяни от чeрнодрешковците.Затова моето момче, не всеки треньор се захласва по червения нос и със сигурност не треньорът на любимия ми отбор.

beckham_07
23.02.2009 00:30

SweedeN само искам да ти кажа едно и повече няма да пиша!Всички треньори в света вклиючително и този на любимият ти отбор(нз кой е)казват,че МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД са най-най-най-големият отбор в света.Няма нито един човек който да не признава класата им.Съдийската помощ я има и за Барселона и за Ювентус и са Байерн Мюлхен и за всеки един отбор.Това е футбола.ForzaMilan1899 какви една-две години ве дезориентиран селяк.Май ти сам от толкова гелдаш футбол.Писнало ни е на всички от некомпетентните ви мнения!!!!!!! Евала на rudy77!Браво човек!!!!!!!

ForzaMilan1899
22.02.2009 22:17

Еййй големи фенове на Манчестър сте.Я си кажете честно въобще знаехте ли , че има такъв отбор преди 2 - 3 години...Ето така най-обичам като някой отбор е номер 1 изведнъж всички се оказват най-големите му фенове (това не важи за всички разбира се) .

rudy77
22.02.2009 21:53

няма смисъл да спориме повече на тази тема-за такова докосване дузпа се дава трудно и в нашата В група от явно подкупен съдия.За мен е напълно ясно зашо всички реагират така срещу ЮНАЙТЕД-просто от завист.

PS*tongue*ожелавам успех на всички английски отбори в Европа

SwedeN
22.02.2009 21:47

rusev11, влизаш в sportal.com и търсиш на "Европейски футбол" интервюто със Сам Алардайс.Rudy11, отново ще го повторя - ако още някой интелектуалец тук продължи да ми оспорва по безочлив начин съдийските подаръци в полза на юнайтед ще напиша една огромна статия по тази тема и ще помоля съдържателите на този сайт да я публикуват в самото му начало, за да видите ти и всички жалки фенове на този отбор колко всъщност струва ман.юн.И какво си се хванал за ситуацията между Рафаел и Педерсен - имало ли е или е нямало дузпа ?Не е важно - никой чернодрешко няма да свири дузпа на този стадион.Но защо не се хванеш за ситуацията, в която Роналдо изрита съперник без топка на няколко метра от съдията ?Или това не е червен картон ?Естествено въпросът е реторичен.

rusev11
22.02.2009 21:31

Ми аз съм фен на Арсенал,но не вивдам какво общо има това.И незнам по какви критерии съдиш има или не дузпа,но явно се видя че ръката мъ е на рамото на Педерсен.Признавате ако ви е угодно и след това сте вкарали още 2 3 гола,та да кажете това не беше решаващо.И при това с половин уста (спорното положение)то ваобще не е спорно ама както и да е никога няма да гледате реално и ще подпирате своя отбор дори да не сте прави.

rudy77
22.02.2009 21:24

за кое искаш да си призная-за тази"дузпа"няма даси призная-защото нямаше иначе повярвай ми бих си признал/например за спорното положение на Гигс в мача с чуковете/ти на кой отбор си фен?/

Kalinho
22.02.2009 21:22

абе хора тези който казват, че няма дузпа са или слепи или не са стyпвали на стадион с трева камо ли да знаят правилата на тази игра, в борбата или джудото може да е позволено в ръгбито задържане с ръка да ама във футбола 100% не е . Ако не го е задържал какво прави ръката му на рамото на нападателя.Вярно млад е и прави грешки ама съдията да не си затваря очите щото като се научи от малък така ...
Иначе маймунайтед ако кажат че са ги орязали съдиите ...
Роналдо ритна един без топка точно пред съдията и той пак си затвори очите прави го всеки мач, да не говорим за плюмката която я снимаха и ще една камара картони който са им спестени

rusev11
22.02.2009 21:01

rudy77 като си толкова добре със историята защо не сметнеш колко са в ощърб и колко в полза на united.Макар да сте фенове на някои си признаваите истината.Аз също бих го направил.

rudy77
22.02.2009 20:58

ако караме на спомени и на съдийски грешки ще ви припомня чистия гол на Роналдо на УАЙТ-ХАРТ ЛЕЙН с който щяхме да победим шпорите

rusev11
22.02.2009 20:55

SwedeN Прав си за всички тези решаващи намеси на съдиите в полза за united,само че адреса не ми го отваря ако може дай един линк.

rudy77
22.02.2009 20:53

единствената грешка на съдията в случая,наречен от някои"дузпа за Блякбърн" е че не показа жълт картон на Педерсен-сега нямаше да обсъждаме тази тема

SwedeN
22.02.2009 20:45

Beckham 07(Боже, какъв ник), мога да напиша близо 20 страници литературна проза за съдийските вересии в полза на това посмешище, което се нарича отбор и това е само за периода, в който гледам съзнателно футбол - има-няма единадесет години.Затова прочети някое по-висшестоящо мнение и се ограмоти, защото само децата, които подкрепят тази футболна пародия от Северна Англия са склонни да отрекат авантите на чернодрешковците.Не мисля, че е необходимо да напомням за нарушението срещу вратаря на Блекбърн Браун в първия мач или за дузпата срещу Болтън, или за вчерашните отсъждания, или за гола от засада на Гигс срещу Уест Хям, или за безбройните фаулове и картони в ущърб на противниците им, или за вчерашния двубой.Сега съедини частите на този линк и стани човек: http:// sportal.bg/news.php? id=159396& com_page=1 #comments_box

rusev11
22.02.2009 20:31

onzzy Не съм съгласен с теб.Не подкрепят всички големи отбори.Примерно Арсенал са постоянно ощетявани,а за една засада срещу Челси ги изкараха съдийски отбор.С Ман.юн. е по различно,волно или не те винаги са имали подкрепа от съдиите.В повечето случаи не са имали дори нужда от това,но е факт,че се е случвало.Друг е въпроса кой ще го признае и кой не.

onzzy
22.02.2009 20:10

съдиите волно или неволно подкрепят всички големи отбори а в конкретния случай според мен дузпа нямаше

charpaka
22.02.2009 20:07

Че е САМ съм съгласен, ама че е ГОЛЯМ???
К'во му е голямо? Издънките ли ? *sick* *evil*

Katula
22.02.2009 19:35

а бе може не във сички или в този мач ама съдиите подкрепят най-много юнайтед .... тва че феновете не щете да си го признаете че доста пъти така сте печелели не е наш проблем говорете си квото си искате

beckham_07
22.02.2009 19:05

Аве ей SweedeN недей да приказваш когато незнаеш какво да кажеш!Не ме интересува на кой отбор си привърженик,само знам че те е яд,че МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД са най-големият отбор в момента и от доста време.Всички помните само как съдиите са помагали на ЮАНЙТЕД!Защо не си спомните колко много пъти са свирили в полза на другия отбор?НЕ СЕ СТАВА шАМПИОН НА АНГЛИЯ,ЕВРОПА И СВЕТА СЪС СЪДИЙСКА ПОМОЩ!!!И всички това го знаете много добре.Така че стига сте злобарствали и гледайте!!!!!!!

gocktherock
22.02.2009 18:35

Какво само ме карате да се логвам и да пиша. Защо по дяволите не гледате повторение на ситуацията и не видите, че дузпа няма. При такова леко докосване едва ли тоя ще падне толкова лесно. Дузпа няма и това е 100% очевадно, ако се вгледате повече. На пръв поглед е лесно да се съди, но не всички ситуации са верни от пръв поглед.

incrediblefan
22.02.2009 18:02

MB_KrisS ако гледа студиото преди мача Фулам-УБА щеше да видиш, че дори госта в студиото заедно с водещия Борисов отрекоха да има дузпа поради простата причина, че не за всяко докосване във футбола се свири фаул, а пък и Педерсен беше тръгнал предварително за дузпа."""Ако съдиите не бяха "подпряли" Юнайтед и да им отменят ЧИСТИЯ гол, мача щеше да свърши още тогава.Гледате само да злобарствате.ЮНАЙТЕД СА НАЙ-ДОБРИЯ ОТБОР ! САФ БОГ !

J_Button_88
22.02.2009 17:17

А бе хорта вие въобще гледали ли сте мача бе?! Защо никой не коментира отменения гол на юнайтед ми се хващате като удавник за сламка.тва са пълни глупости и нали знаете комплексарите мразят силните.а 2-рия гол за юнайтед в мача отбелязан от роналдо си стана от чист фал които си беше за картон.а отменения гол си беше 100% чист.

MB_KrisS
22.02.2009 17:07

Което си е така, така си е. Може и да не е нарочно, но грешките на съдиите в полза на Юнайтед станаха прекалено много. Най-пресния ми спомен за такава грешка е срещу Уест Бромич, където Робинсън беше изгонен незаслужено и по-късно ФА отмени картона му (не че иначе "червените" нямаше да спечелят, но...) Въпреки доброто съдийство вчера, имаше само една сериозна грешка и това бе 100% дузпа за Блякбърн. Който може да си сложи ръка на сърцето и да ми каже, че това не бе дузпа, ще го призная за кон с капаци...

SwedeN
22.02.2009 17:07

Това го знаят и децата в предучилищна възраст, но можехте да пуснете цялото интервю на Алардайс, а не само най-безмислесната извадка.Или поне частта, в която Големия Сам обяснява как всеки път се изпращат записи до ФА на мачове на "Олд Трафорд" със смешни съдийски отсъждания, а оттам му отговарят "Нищо не може да се промени".Какво трябва да очaкваме от Италия, Испания и другите големи първенства, след като дори в родината на футбола са безсилни.Fuck off united.