Венци Стефанов: Истинските фенове на Славия са на стадиона

19:48
Венци Стефанов: Истинските фенове на Славия са на стадиона
"Изобщо не ме интересуват тези 10-15 шлякатарници, истинските фенове на Славия са тук", заяви президентът на "белите" Венцеслав Стефанов след победата над Калиакра Каварна с 3:0 на стадиона в квартал "Овча Купел".

Въпреки изразителния резултат, Стефанов разкри, че не му е харесала играта на отбора. "Доволен съм от резултата, от мача не мога да съм доволен, защото той мина почти на ходом. Аз лично знам, че можем много повече и не съм доволен от това, което видях. Казах им го на футболистите и те отговориха, че вече няма да правят така", каза президентът на столичани след успеха.

Той коментира и тази част от привържениците на Славия, които обявиха, че няма да идват на стадиона. "Изобщо не ме интересуват тези 10-15 шлякатарници. Истинските фенове на Славия са тук", заяви Стефанов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lunatik
03.10.2011 22:15

Че те тия имат ли фенове като гледам по стадиона хората,можеш да ги почерпиш с една кутия бонбони.Освен това продават много мачове,така че не е чудно че имат толкова публика.Венци Стефанов какво се пали толкова*smile**smile**smile*