Адалберт Зафиров: Заслужено загубихме

19:28
Адалберт Зафиров: Заслужено загубихме
"Допуснахме елементарни грешки за техните голове и заслужено загубихме", заяви наставникът на Калиакра Каварна Адалберт Зафиров след поражението от Славия с 0:3.

Отборът от Каварна допусна гол още в петата минута, след като бранител на тима игра с ръка в наказателното поле и реферът Христо Ристосков отсъди дузпа. "Още в петата минута допуснахме грешка и Славия поведе. Второто полувреме се опитахме да играем футбол, тъкмо стигнахме до едно прилично ниво на терена, отново от непредизвикана грешка получаваме втори гол. Заслужено загубихме", сподели Зафиров след двубоя.

"Най-много ме притеснява това, че получаваме голове от непредизвикани грешки. Никой не атакува нашия защитник, топката му е на главата, няма притеснение, той не можа да я отиграе и я удари с ръка. Няма как да имам претенции за дузпата", допълни наставникът на Калиакра. "Много неща трябва да се променят. Трябва да играем по-агресивно, с повече желание, хъс и себераздаване. Трябва да искаме повече победата, за да можем да стигнем до нея и най-вече да не правим такива елементарни грешки. Спокоен съм, защото има още много мачове до края на сезона. Ще се опитаме да променим доста неща при нас", завърши Зафиров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация