Бербатов е страхотен играч и не е мързелив, смята Рио Фърдинад

15:44
Бербатов е страхотен играч и не е мързелив, смята Рио Фърдинад
Въпреки критиките, които често отнася, Димитър Бербатов има подкрепата на съотборниците си. Стълбът в отбраната на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд смята, че българският нападател е страхотен футболист с огромен интелект.

"Берба е страхотен играч. Той може да прави такива неща, които малко хора могат. Страхотен отборен играч, който винаги, когато може подава, а когато е необходимо стреля. Димитър вкара няколко много важни попадения, които ни донесоха ценни точки и е нашият талисман в преследването на четирите титли, които искаме. Хората го смятат за мързелив, но не е така. Той участва в играта и винаги е там, където трябва. С всеки мач той става по-силен, което е много добре за нас", коментира Фърдинанд пред "Дейли Мейл".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Jayfrog
23.02.2009 09:20

До сега показа,че може да играе и за националния и за клубния,но има още какво да се иска от него.Успех *thumb_up*

dre
23.02.2009 00:23

Мисля , че в мача с Швейцария Димитър Бербатов показа , че може да играе и за националния отбор . Надявам се занапред пак да е така . Искам да виждам в националния отбор едни нахъсани момчета и даже и да не спечелят пак ще съм доволен . Искам да дават всичко от себе си за националния отбор и мисля , че цяла България ще ги обича , без значение дали губят или печелят . Не може винаги да си победител . Голям спортист е този спортист , който умее да губи , но все пак е дал всичко от себе си за да спечели .

charpaka
22.02.2009 20:09

Дано след 4те купи, които предстоят тази година се ожениш *smile*
Че да спреш критиките по свой адрес, че си Плейбой.

DoN_vOLen
22.02.2009 19:51

да продължава в същия дух и е ибиец! *joking*

kiss
22.02.2009 18:34

дано заиграе наи- после и за България

J_Button_88
22.02.2009 17:07

явно на острова играчите не са толкова завистливи *smile* Но това е вярно берба тепърва има да показва и е тръгнал на прав път