Ивайло Петев: И в най-смелите си мечти не съм очаквал Лудогорец да стартира така

14:22
Ивайло Петев: И в най-смелите си мечти не съм очаквал Лудогорец да стартира така
"И в най-смелите си мечти не съм очаквал такава начало на сезона за нас, особено след като привлякохме 16 нови играчи през лятото", заяви наставникът Лудогорец Ивайло Петев.

Отборът от Разград е хитът в първенството от началото на сезона със своите 7 победи и едно равенство и се намира на второ място в класирането.

"И в най-смелите си мечти не съм очаквал такава начало на сезона за нас, особено след като привлякохме 16 нови играчи през лятото. Със сигурност обаче имаме още потенциал, надявам се през пролетта да сме още по-силни", сподели Петев, който бе гост на актуално студио "Дерби".

"Нашата цел е не да сме шампиони, втори или трети, а да играем футбол, който да радва хората в Разград. Искаме на всеки мач на Лудогорец да има по 7-8 хиляди зрители", допълни наставникът на "орлите". На въпрос за декларацията, в която от тима се оплакват, че са били ощетени от съдиите в последните два мача, Петев отговори: "Ще кажа само едно нещо - ние искаме всичко да се решава на терена. Ако заслужавам да сме в призовите места - ще бъдем".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

spoke_1912
04.10.2011 23:09

Хаха кво се прай на луд бе, всичко се знае още от сега...