Макларън напусна Нотингам след поредното поражение

10:58
Макларън напусна Нотингам след поредното поражение
Мениджърът на Нотингам Форест Стив Макларън подаде оставка след неделното поражение от Бирмингам с 1:3.

След края на двубоя наставникът е провел разговор със собственика Найджъл Даути, който е приел с "голямо съжаление" оставката. Макларън оглави клуба от "Сити Граунд" през лятото, заменяйки Били Дейвис.

Под негово ръководство Форест изигра 13 мача във всички турнири, спечели само 3 и загуби 7, като не успя да запише победа на свой терен в първенството. Вчера тимът водеше в домакинския мач срещу Бирмингам, но допусна три гола в последните 15 минути.

След мача Макларън не се яви на пресконференцията. Говори се, че Даути се е опитал да убеди Макларън да не се оттегля, но 50-годишният специалист е бил категоричен, че при сегашните обстоятелства няма друг избор. Преди двубоя с Бирмингам се проведе масова демонстрация срещу провежданата от ръководството на клуба политика, а на трибуните бяха издигнати банери с искания за напускане на Найджъл Даути и неговото обкръжение. Контрактът на Макларън беше за 3 години, но той няма да получи компенсация, се казва в официалното изявление на Нотингам Форест.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

juve_83
03.10.2011 12:22

Абе в тая Англия не разбраха ли че от идиота с чадъра треньор не става*erm*