Мъри сменя Любо в Литекс?

08:21
Мъри сменя Любо в Литекс?
Дните на Любослав Пенев начело на Литекс са към своя край. Поредната издънка на шампионите от началото на сезона при равенството 2:2 с Миньор в Перник, окончателно е убедила собственика Гриша Ганчев да махне наставника. Най-вероятно Любо ще бъде заменен от Станимир Стоилов, като рокадата ще стане до края на месеца. Преди това Мъри трябва да оправи отношенията си с Анортозис, откъдето бе уволнен и чака да получи неустойка. Стоилов вече се прибра в България и е провел разговор с боса на "оранжевите", като е дал принципното си съгласие.

Очаква се пък Пенев да продължи треньорската си кариера начело на националния отбор на България. В началото на ноември е предвидено заседание на Изпълкома на БФС, на което окончателно да бъде решено Любо да застане начело на "трикольорите". За него вече открито се застъпиха Йордан Лечков и Николай Гигов.

За намерението на ловчанлии да се разделят с треньора говори и фактът, че в последните няколко дни никой от ръководството вече не говори с Любо. Разговорите с него са умишлено избягвани и нито Стойчо Стоилов, нито Величко Дихонов, нито Трифо Попов обелвали дума на легендарния голмайстор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bellar
03.10.2011 12:25

Няма и капка истина, не вярвайте на спекулации, Любо Пенев ще начело на Литекс до края на шампионата.

ENGLANDFTW
03.10.2011 11:35

Не забравяйте, че този шампионски отбор на Литекс беше изграден от Мъри.

nakato
03.10.2011 10:16

прав си батка,има и още един но няма кой да ни чуе,а тоя мъри пак ще ни осере!аз твърдо съм зад любо!!!

Siko2
03.10.2011 09:14

Ей много са зле.... Всичко стана заради тоя куц педал Стоилов!