Селтик загуби гостуването на Хартс

18:28
Селтик загуби гостуването на Хартс
Селтик загуби гостуването си на Хартс с 0:2 и по този начин шампиона Глазгоу Рейнджърс вече води с девет точки на втория Мъдъруел в класирането на шотландската Висша лига.

Руди Скачел изведе Хартс напред в резултата с гола си в 58-та минута от границата на наказателното поле, а гостите от Глазгоу останаха с човек по-малко седем минути по-късно, след като Крис Комънс бе изгонен, заради груб фаул срещу Адриан Мровиец. Райън Стивънсон покачи на 2:0 в 80-та минута и по този начин оформи крайния резултат.

Селтик остават трети в класирането, на 10 точки след Рейнджърс, а Мъдъруел, които победиха Дънди Юнайтед в събота с 3:1, са втори.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MarsVolta
02.10.2011 21:20

ЦСКА Москва също водеха с 10тина точки на определен етап от сезона, но в момента са на път да изпуснат титлата. В тоя ред на мисли смятам, че предстои слаба поредица за Джърс. Сичко е букмейкарски игри, нали знаеш.

aa2
02.10.2011 19:07

Загубихме и играхме доста зле.Не ми харесва на къде вървят нещата този сезон.Дано Ленън да се осъзнае, че играчи като Бангура и Ел Кадури пречат на отбора и да започне да пуска Стоукс и МакКурт по-често заедно на терена.