Стотици заявки за билети за Лудогорец - Динамо

15:37
Стотици заявки за билети за Лудогорец - Динамо
Предварителната продажба на билети за приятелския мач на Лудогорец с румънския гранд Динамо Букурещ стартира от понеделник. Пропуските ще се продават всеки ден след 17:00 часа на каса до бистро "Силвена" в Разград.

Цените на билетите са: 25 лв. за централна трибуна, 8 лв. за секторите "А", "Б" и "В", 5 лв. за сектор "Д". За гостите цената на билета е 10 лв. Пропуските ще се продават и в деня на мача на касите на стадиона, ако те не свършат през седмицата, каквито са предварителните очаквания.
Стотици запитвания за билети постъпиха в клубния офис часове, след като беше обявено, че Лудогорец ще посрещне на стадиона си водача във временното класиране на румънския шампионат. Верните фенове от цялото Лудогорие отново се канят да напълнят стадиона, за да видят любимците си, които се представят отлично в първенството.

В събота на " Лудогорец арена" се очаква да направят неофициален дебют пред собствена публика играчи, като младежкия национал на Белгия Кристиян Кабаселе. Нападателят се възстановяваше от контузия, но вече е напълно готов да радва с изявите си публиката. Пред родните фенове трябва да се появи и Юре Травнер. Младежът, който пристигна от шотландското първенство, впечатлява с техника и борбеност на поста ляв краен защитник. Въпреки, че предстоящият мач с румънския гранд е приятелски, момчетата на Ивайло Петев са готови да поднесат поредния спектакъл и да радват с играта си любителите на футбола, каквато е и целта на отбора в първенството.

Феновете от Лудогорието пък имат шанс да постигнат уникален рекорд, като напълнят отново стадиона и то за контролна среща.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gerrardksp
05.10.2011 16:24

Абе знаете ли дали ще дават тоя мач по някоя телевизия и ако ще го дават то по коя?

Topec
02.10.2011 22:27

Сега е момента Динамо да им праснат един силен шамар на наште че да се освестят!

rekontra
02.10.2011 17:20

Лудогорец ще изнезат лекция на Динамо Букурещ *smile* *lol*