Монпелие вкара два за три минути на Бордо и си тръгна с точка

09:44
Монпелие вкара два за три минути на Бордо и си тръгна с точка
Монпелие вкара два пъти в последните три минути, за да продължи страхотния си старт на сезона в Лига 1 с равенство 2:2 с Бордо и да се изравни по точки с лидерите в класирането.

Отборът на Рене Жирар изоставаше с 0:2, благодарение на голове на Шейк Диабате и Микаел Сиани, макар от Бордо да бе изгонен Марк Планус. Странно обаче и двете попадения за Монпелие паднаха едва когато и те бяха оставени с 10 души заради червения картон на капитана Мапу Янга-Мбива. Юнес Белханда се разписа от дузпа, а бранителят Хилтън вкара в продължението.

Сошо пък остави последните два слаби резултата в миналото с успех 3:0 у дома над високо летящия Тулуза. Модибо Майга вкара две попадения, а Седрик Бакамбу добави един гол, за да могат момчетата на Мехмед Баздаревич да се върнат в горната половина на класирането в Лига 1.

Оксер пък записа шести хикс през сезона 1:1 със Сент-Етиен. Бен Сахар се разписа още в 5-та минута, но Жосуа Гуилавоги изравни преди почивката, а след това и двата тима удариха по една греда.

Лориен продължи серията си без загуба в Лига 1 и излезе пети с успех 2:0 като домакин на Еаленсиено. Костариканецът Джоел Кембъл вкара в 23-та минута за 1:0, а Ян Жугоре добави още един гол през втората част. Издънката

Ница стигна до незаслужено равенство 1:1 с Каен, благодарение на грешка в защитата в последните минути. Каен се бе устремил към трите точки след гол на Пиер-Ален Фро, но Ерик Мулунгуй изравни в продължението на мача след грешка на Никола Сюбе.

Аячо излезе от зоната на изпадащите с равенство 1:1 с Дижон. И двата тима получиха промоция в Лига 1 през последния сезон и макар Дижон да усети по-леко промяната, нищо не разделяше двата отбора в срещата им. Мехди Мостефа откри в 18-та минута за гостите, но четири минути преди почивката Ерик Баутеак изравни. Изгонването на Жан-Пиер Пиераци в предпоследната минута пък не успя да помогне на Дижон.

Нанси и Евиан също направиха 1:1. Лоосеми Карабуе даде надежда на Нанси след гол в 54-та минута, но Евиан скоро изравни чрез Седрик Монгонгу, който се разписа от дузпа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация