Мораеш на пейката заради лека травма, Галчев титуляр в Търговище

08:23
Мораеш на пейката заради лека травма, Галчев титуляр в Търговище
Нападателят на ЦСКА Жуниор Мораеш ще бъде на пейката за ЦСКА при днешното гостуване на стадион "Димитър Бурков" в Търговище. Причината е травмата, която футболистът получи в двубоя срещу Видима. Все пак Мораес попадна в групата на армейците за мача и ще се появи на терена само при необходимост.

В отсъствието на бразилеца Милен Радуканов ще се върне към традиционната схема на игра 4-2-3-1. При това положение сред титулярите отново ще попадне Борис Галчев, който ще заеме мястото си в центъра до капитана Тодор Янчев. По крилата ще действат Делев отдясно и Нелсън отляво, а в атака Зику ще играе зад Платини. В защита се очаква Адемар да започне на левия бек за сметка на титуляря срещу Видима Румен Трифонов.

Треньорът на червените експериментира в двубоя със севлиевци на "Армията" с изключително авангардната схема 4-1-4-1 с цели 5 изцяло офанзивни футболисти. Тя обаче не се оказа толкова ефективна и въпреки убедителната победа армейците допуснаха гостите да поведат и да създадат доста напрежение пред Раис Мболи. Този факт, както и отсъствието на Мораес, ще накара Радуканов да подходи малко по-предпазливо в днешното гостуване и да заложи на изпитаната схема, с която игра през пролетта и в първите кръгове на есенния полусезон.

От групата на ЦСКА отпадна Станислав Костов, който заради травма вместо в Търговище си е в Благоевград.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация