Новият джакпот 15 на "Еврофутбол" достигна повече от 100 200 лева само за два часа

14:47
Новият джакпот 15 на "Еврофутбол" достигна повече от 100 200 лева само за два часа
Новият Джакпот 15 на "Еврофутбол" стартира днес, 30.09.2011 г., с начална сума от 100 000 лева!

Само за два часа размерът му нарасна с повече от 200 лева. Той се увеличава с процент от всеки направен залог в която и да е от четирите програми на съответния тираж - "Футбол и други спортове", "Супершанс", "Баскетбол" и "Бонус листа". Натрупването в новия Джакпот 15 ще продължава до началото на първата среща, включена в него. В случая това ще стане до 16:30 ч. на 01.10.2011 г. Джакпот 15 ще участва във всеки един тираж, за разлика от досегашните Суперджакпоти, чиито стойности се формираха през един. Нововъведението стартира с тираж № 79 за петък – понеделник (30.09-03.10.2011 г.).

"Еврофутбол" запазва принципа на разпределение на сумата във фонда при повече от един печеливш. То ще става, както при известните досега Суперджакпоти - поравно между всички играчи, дали верни прогнози за съответните срещи. Тези участници, освен печалбата от Джакпота, ще получат и съответната сума от коефициентите на познатите двубои. Когато сумата бъде спечелена, за следващия тираж ще се формира нов размер на Джакпота. В случай, че никой не предвиди вярно 15-те мача, натрупаната до момента сума ще продължи да нараства за следващия тираж. За да играе за Джакпота, участникът трябва да маркира полето "СДП1" в талона.

Срещите, включени в него, ще бъдат отбелязани в червен цвят в програма "Футбол и други спортове". Важно да се знае е, че не е необходимо в талона да се записват номерата на мачовете. Отбелязват се само предвижданията за техните изходи, което става по възходящ ред на номерата на срещите от Джакпота. "Еврофутбол" дава възможност на участниците да правят, както единични, така и двойни и тройни предвиждания, без двоен шанс.

Джакпот 15 запраща в историята четирите Суперджакпота на букмейкърската къща - Суперджакпот2 Екстра 13, Суперджакпот3 от 10 срещи и Суперджакпот2 от 13 мача и Суперджакпот3 от 10.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация