Пол Скоулс защити Тевес

09:54
Пол Скоулс защити Тевес
Пол Скоулс прояви разбиране към Карлос Тевес по повод отказа му да загрява по време на мача от Шампионската лига срещу Байерн Мюнхен.

С действията си Тевес успя да си навлече яростния гняв на мениджъра на Манчестър Сити Роберто Манчини и в момента аржентинеца е наказан от куба си. Въпреки това, Скоулс прояви съчувствие към бившия си съотборник от Манчестър Юнайтед, като призна, че той е преминал през подобна ситуация при "червените дяволи".

"Познавам Карлос сравнително добре. Той е играч, който иска да играе. Когато е резерва това го убива. Разбира се, че всичко зависи от мениджъра, но Карлос явно не мисли така. Той вероятно си мисли `Мениджърът е срещу мен, защо не ме пуска в игра? Аз съм най-добрият играч на Сити и той не ме използва за игра`. Не казвам, че Тевес е прав. В крайна сметка, това са решения на мениджъра. Аз съм имал подобен опит през 2001 година за Купата на Лигата. Направих глупост и после осъзнах, че не съм прав и съм предал мениджъра си", призна Скоулс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tazcho
30.09.2011 11:09

То при Сър-а е хубаво да осъзнаеш по-бързичко, че не си прав *joking* иначе в най-добрия случай отиваш в реал мадрид *joking* (казвам го с пълен респект към клуба *wink* )

madmaxxxx
01.10.2011 08:25

А бе да ти кажа.... Не малко футболисти са му били шамарите на болния от Луда Крава "специалист". И на никой не му е зле след това... Дори да са се махнали или да не са се махали... Бая народ му е скачал на бой. И ако си някой от който той има нужда, повярвай ми..... никаквъ Реал М. ще седиш тука до гъза му ако ще и слонско лайно да изсереш до не го на пейката.