Батков не изключва продажба на Левски

09:37
Батков не изключва продажба на Левски
Собственикът на Левски Тодор Батков за първи път напоследък не изключи клубът да бъде продаден, но изрично подчерта, че става въпрос за бъдещето. По принцип адвокатът директно отхвърля вариант за раздяла с акциите, информира "Труд".

На въпрос възможна ли е евентуална продажба в близко време, Батков сега обаче отвърна: "Не, на този етап - не, а и клубът не е достатъчно стабилен в момента (б. р. - явно за добра сделка).В бъдеще обаче след стабилизирането на клуба може да се помисли по въпроса."

Иначе човекът, налял десетки милиони левове в Левски, си остава отворен за съдружие в издръжката на "сините" и подялба на акции - това винаги го е твърдял. Но никой засега не се осмелява да се наеме с бремето.

Преведени от езика на дипломацията, думите на Батков може и да се тълкуват като покана за оферти. Адвокатът вече призна логичните за кризата финансови проблеми, но на "Герена" цари стабилност, заплати и премии са издължени до стотинка.

Успоредно задължителните след една-две загуби слухове "Батков продава!" пак си властват, а най-ударният сочи сделка до месец. Думите на адвоката обаче опровергават неофициалните твърдения.

Логиката в българския футбол сочи - при продажба цената на клуба ще е от калибъра на 15 милиона евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари