Вики и Мастило ще пеят на концерт за юбилей на "смърфовете"

18:57
Вики и Мастило ще пеят на концерт за юбилей на "смърфовете"
Известната поп група "Мастило" с чаровната вокалистка Виктория Терзийска ще участват в празничния концерт по случай 85-годишнината от основаването на Локомотив Пловдив, обяви на пресконференция днес административният директор на "черно-белите" Атанас Узунов.

Концертът е в събота (8 октомври) от 20:00 часа, като до няколко дни ще бъде уточнено мястото – площад "Централен" или Античния театър.

"Имаме разрешение и за двете места, но ще изчакаме малко заради обстановката в момента в града. Водим преговори с още две-три групи", заяви Узунов.

Също на 8 октомври, но в 16:30 часа, пристига отборът на Цървена Звезда с чартърен полет на летище Крумово. Час по-късно е предвидена официална пресконференция в Новотел "Пловдив", където ще бъдат настанени гостите от Сърбия. Приятелският мач е следващия ден, неделя, от 15:00 часа и ще бъде предаван пряко по БНТ.

"Билетите са на цени от 3, 5 и 8 лева, колкото струват и за нашите шампионатни срещи. Отпускаме и 50 ВИП-места на официалната ложа, които ще са на цена от 20 лв. Феновете на Звезда няма да бъдат вкарвани в сектора за гости и всеки ще може да седне, където си пожелае. В организацията на целия празник много ни помогна един от нашите спонсори – фирма Рефан, за което използвам случая да им благодаря", допълни още Атанас Узунов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CrazyBG
29.09.2011 22:20

За приятелски мач се съмнявам да има голямо значение дали са пияни или трезвени. Освен това най-вероятно резултатът ще е уговорен така, че да се получи хубав мач с много голове и да повдигне настроението за истинския празник *thumb_up*

tazcho
29.09.2011 20:33

Тоя празник преди мача не е оферта *beer* Но пък българския футбол е такъв, че едвали ще играят за пръв път пияни *smile*