Коце Видолов: Само победа ни удовлетворява в Несебър

16:50
Коце Видолов: Само победа ни удовлетворява в Несебър
"Единствено победата ще ни задоволи при гостуването ни на Несебър", обяви помощник-треньорът на Ботев Пловдив Костадин Видолов.

"Тренировъчният процес през седмицата протича нормално. След победата срещу Доростол настроението в отбора се повиши и се надявам това да проличи и в мача срещу Несебър. От тази среща ще сме доволни единствено на победа и ще направим всичко възможно да вземем трите точки", коментира Видолов. Проблемите с контузени футболисти в Ботев са известни. Треньорският щаб няма да може да разчита на Тодор Неделев, Емил Аргиров, Даниел Божков, Ирфан Юсеинов и Мартин Димов. Напълно възстановен е Николай Димитров, който не тренира наравно със своите съотборници през седмицата. Коце Видолов обаче не пожела да отговори на въпроса дали Ноко ще се върне сред титулярите.

"Радващо е, че Ники Димитров се оправи. До мача има още два дни и няма как да ви отговоря кой ще започне в стартовия състав. През второто полувреме срещу Доростол отборът показа добри неща, както в атака, така и в защита, а кой ще започне в Несебър ще преценим в деня на срещата." Видолов каза още, че треньорският щаб има наблюдения върху играта на противника не само от контролата между двата отбора преди началото на сезона. Той сподели опасенията си, че неравният терен в Несебър може да затрудни допълнително "жълто-черните".

"Преди всеки мач обсъждаме и гледаме записи на противниците. Виждате, че в "Б" група отборите са доста изравнени и няма лесни мачове. Със сигурност така ще бъде и в събота. Срещу Ботев всички се хвърлят здраво и дават максимума от себе си, но това е в реда на нещата. Повече ме притеснява не особено качествения терен, на който ще играем. Преди мача срещу Нефтохимик тренирахме там и видяхме, че има какво да се желае от него"", завърши легендата на Ботев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация