Любо Пенев: Миньор е корав съперник

14:50
Любо Пенев: Миньор е корав съперник
"Съперникът ни в събота е един силен домакин. Играе добре на своя стадион. Корав съперник. Няма да ни бъде леко. Надявам се да се представим добре", сподели наставникът на Литекс Любослав Пенев преди гостуването на Миньор Перник.

Той разкри и какви мерки е взел, за да не повторят футболистите му играта от домакинството на Ботев Враца.

"Мерките са в тренировките и изискванията, които имам към момчетата. Искам в следващия мач да сме наясно какво трябва да коригираме и да подобрим. Трябва да елиминираме лошите неща в играта ни и да сведем грешките до минимум", убеден е специалистът.

Той коментира и декларацията от страна на ръководството по повод постоянните писания за смяна на треньора.

"Още веднъж ще повторя, че в Литекс работим доста добре. В клуба има организация и всички са абсолютно спокойни. Къде, какво и как се пише в медиите, оставям го настрани. И треньори, и футболисти, и целият персонал сме осигурени. Има спокойствие в Ловеч. Всеки се занимава със своите задължения. Важно е, че клубът се грижи за всички, които работят в него. Това ми харесва. Така трябва да бъде".

Накрая, Любо Пенев каза и няколко думи за повиквателните на Александър Цветков и Георги Миланов в националния отбор. "Това е хубаво. Досега бяха в младежкия тим. Следващото стъпало в кариерата им е "А" отбора. С оглед показаното от тях през последната година, заслужено ги повикаха".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lunatik
02.10.2011 11:56

Мдаа пред винкела всички са равни*lol**lol**lol**lol**lol*