Бекъм готов да заиграе в ПСЖ

13:34
Бекъм готов да заиграе в ПСЖ
Дейвид Бекъм е изразил готовност да се присъедини към френския Пари Сент Жермен, след като е провел разговор със спортния директор на отбора Леонардо, съобщава "Le Parisien".

Леонардо, който бе треньор на Бекъм в Милан, се е обадил на бившия английски национал в началото на лятото, предлагайки на крилото да се присъедини към него в клуба от Париж през януари 2012 година. Изданието твърди, че халбът е останал поласкан от предложението и е заявил пред бразилеца, че ще обмисли сериозно предложението, когато неговия договор с Лос Анджелис Галакси изтече през ноември.

Заплатата на играча и продължителността на неговия договор не са били обсъждани, но има сериозен шанс Бекъм в крайна сметка да се озове в Париж в началото на следващата година.
Френското издание, освен това, съобщава, че след няколко дни в Ел Ей ще бъде изпратен екип от страна на катарските собственици на ПСЖ, за да преговаря с бившия играч на Манчестър Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RedDevil1878
30.09.2011 00:30

Можеше да е като Гигс, но такива като него не се задържат в Юнайтед дълго. Успех, където и да отиде, но времето му мина отдавна.. още когато отиде в Реал Мадрид.

krasenco
30.09.2011 11:12

Можеше да се задържи,но едва ли на Виктория и се живее в Манчестър *wink*А и Сър Алекс избухна с бутонката.

aa2
29.09.2011 14:48

Където има парички там е и той...Този футболист не играе за слава и чест, а за пари, жалко, има много качества, но явно само парите го интересуват.

messyfan
30.09.2011 12:42

Тук си абсолютно прав.Този футболист го очакваше бляскаво бъдеще,но се провали откакто напусна Ман.Юн.Сега в Америка се занимава повече с мода и дизайнерски линии,отколкото с футбол.Жалко,много жалко.А беше добър футболист.

blushcho
29.09.2011 19:40

Този човек когато показваше как се играе ти май си бил на село !