Панатинайкос пожела да си върне Гаджев

08:24
Панатинайкос пожела да си върне Гаджев
Няколко чуждестранни клуба наблюдават изявите на халфа на Левски Владимир Гаджев и ще се опитат да го привлекат през януари, съобщава "Труд".

Най-любопитното име е това на гръцкия гранд Панатинайкос, където юношата на "сините" отиде още 17-годишен, а след две пращания под наем се завърна на "Герена" през 2008, когато бе 21-годишен. Краснодар и още два руски клуба също проявяват интерес към втория капитан на Левски. В отбора, воден от бившия наставник на "сините" Славолюб Муслин, напоследък сипят суперлативи за Жоао Жоазиньо, закупен от Левски през януари за 900 000 евро. Така че пъртината от Левски към Краснодар е проправена.

Естествено, Левски не се е засилил да продава играч, призван да бъде лидер на новата вълна. И въпреки нормалните за всеки български тим проблеми с връзването на бюджета, едва ли клубът ще започне преговори на кота под 1 милион евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlio_vn
29.09.2011 22:02

Продажбите на Жоазиньо и Дембеле отслабиха неимоверно много тима,ако се разделим и с Гаджев положението ще е още по-зле.

Lubo0o
29.09.2011 21:11

Е то в България ако не си продадат играчите пък на , ако ще ходи някъде по добре в Панатинайкос .......

Manower
29.09.2011 18:23

Жо прави фурор в Русия! Страшен талант беше, само май малко пари му взехме! Ако продадат Гаджев Левски ще загине! Този човек вкарва уникални голове и точно когато трябва! Това е КАПИТАН!