Сър Алекс обвини Бербатов за равенството с Базел

10:12
Сър Алекс обвини Бербатов за равенството с Базел
"Димитър Бербатов имаше страхотен шанс в допълнителното време. Ако беше подал, Луиш Нани трябваше просто да вкара топката в мрежата", сподели мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън след равенството 3:3 с Базел в Шампионската лига.

"Червените дяволи" едва не допуснаха срамна загуба от гостите си от Швейцария вчера, а резервата Бербатов пропиля може би последния шанс за тима си, след като от малък ъгъл стреля в аут, докато на вратата чакаше съотборникът му Нани. Фърги беше доволен, че играчите му все пак изравниха в 89-та минута чрез Ашли Йънг, но призна, че тимът е можел и да спечели.

"Когато погледнете характера на този клуб, не е изненада, че се върнахме в мача, а можеше и да спечелим. Бербатов имаше страхотен шанс в допълнителното време. Ако беше подал топката, Нани просто трябваше да я вкара във вратата", сподели пред клубната телевизия на Юнайтед специалистът.

Фъргюсън обаче се надява на по-добра игра в защита. "Страхувах се от най-лошото. Някои неща от играта ни в атака през първото полувреме бяха фантастични, но отзад бяхме разпуснати и те създаваха шансове. Имахме късмет да не са ни вкарали няколко гола преди почивката. И ние можеше да реализираме четири или пет. Казахме на играчите на почивката, че трябва да направят този мач лесен или труден за себе си. И го направиха труден. Атакуващият инстинкт на отбора показа, че сме незащитени в халфовата линия и защитата. Има тенденция да се наслаждаваме на атаката, но в големите мачове трябва да се защитаваш по-добре и да си концентриран. Бранителите определено могат да играят по-добре", каза още шотландецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kozel4e
29.09.2011 09:45

Абе така ли се подхожда към големите играчи бе Сър. Вижте Торес колко време има трудности, но въпреки всичко е налаган ПОСТОЯННО! И така и трябва, велик играч е, както Митко, но за да влезе във форма трябва да играе ВСЕКИ мач, независимо дали вкарва или не!!! Рано или късно, с натрупването на мачове, такива играчи започват да блестят, но не може да го купуш за 30 милиона и да си правиш пичове с него, като го пускаш само като резерва и то с третодивизионни отбори, просто няма как да стане. А иначе всеки има слаби мачове, но независимо от формата им, независимо дали вкарват или изпускат, играчи като Митко и Торес трябва да играят НОНСТОП!

FaNaTiKa
29.09.2011 10:28

Челси по-интернационален отбор и не им е чуждо да пускат играчи с друга националност, както Торес, а и при наличието на тези 50млн паунда и качествата на този супер футболист, нормално е да го пускат, рано или късно формата му ще е на ниво, той винаги играе добре, но не вкарва, ако той не вкара, друг ще вкара. Но при Ман Юн нещата стоят по-различно, те не са толкова интернационален отбор, Рууни, Уелбек са за предпочитане пред Бербатов, без значение моментна форма, заслуги и т.н .. нищооо.

MyckapuH
28.09.2011 23:23

Май само Бербатов не разбра, че оставането му в Юнайтед беше ОГРОМНА ГРЕШКА! Както за него, така и за отбора.

BerbaTheBest
28.09.2011 22:40

Когато Бербатов отиде в Юнайтед се радвах много , сега ме е яд ! ! Силно съм разочарован от САФ ! Бербатов вместо да се превърне в топ-нападател ,той си опропасти кариерата! Каквото и да си говорим той си остава най-техничният и лично за мен добър футболист на Юнайтед !*nerd**nerd**nerd*

FaNaTiKa
28.09.2011 21:35

имаше засада, така или иначе щяха да я вдигнат, тоя САФ да не говори, че вчера за нула време си глътна дъвката и дигна кръвно, така е като излиза с експериментални състави и всеки мач ги редува, Барса, бяга от принципите си, бяга от стила си .. това му е чара на Ман Юнайтед, да е различен всеки мач и да се нагажда според съперниците, да редуват състава по всякакъв начин, те имат свойте фенове, аз си обичам Барса, винаги един стил, винаги един състав, винаги над 65% владеене на топката, отбор който си има стил и не бяга от принципите си, отбор на място, отбор с характер

Messiah
28.09.2011 20:55

Оф, писна ми тая тема вече...чета все едно и също всеки ден...
Докато Барбуков не си намери нов отбор, няма да му чета повече новините!
Седнали сме да спорим и да се трвожим за човек, който взема милиони на месец...

vasil1974
28.09.2011 20:03

бах то дърт педал.....Бербо ти си за испания,там играят твоят стил футбол,махай се

pali4ka
28.09.2011 19:56

да живее бербатов тоя сар се го плуи но ако не бе6е тои няма6е да са 6ампиони на англиа

IvailoIlkov
06.10.2011 17:18

Неграмотник !!!*stop*

georgechelsea
28.09.2011 19:34

колкото и да не харесвам Бербатов просто незнам как го търпи този той човека игра 10 минути и той виновен че не спечелили а защо непита отбраната как допуснаха 3 гола просто виждам че вече всеки мач със знак различен от победа Бербатов ще бъде отново виновен спорд Фъргюсън

silvestarib
28.09.2011 19:16

Оф, спрете се да обиждате Фъргюсън, не разбрахте ли, че заглавието няма нищо общо с това, което е казал.

Lubo0o
28.09.2011 18:53

Защитата на Ман беше много зле ..... Фърдинанд никакъв го нямаше , Фабио търчи само напред ... Тоя Карик даже не го видях егати НЕВИДИМИЯ толкова го мързи да гони и пресира да бяха пуснали Флетчър поне той излиза и бяга до край , а не да подаде 2 паса да я изгуби и после да се почесва .... И после САФ вика , че няма нужда от плеймейкър като се контузи Том и всичко умря , а Погба защо не го пусне в някой по голям мач да го видим как ще се представи със сигурност по добре от Карик ... А за Бербатов влезнал последните минути и пак той виновен за какво ??? Първо го обвиняват , че не вкарвал ся защо не е подал ем той ли ще го играе плеймейкър ..... Тези не знаят какво искат нали уж трябвало да вкарва трябва и той да е малко лаком ... Ашли Йънг никакъв го нямаше подадат му нагласи си я на десния крак и я върти навътре към вратаря и почти всяка втора топка вратарчето я ловеше ..... Пуснаха Нани след дъжд качулка да им оправя насраното после и Бербатов добре , че ги пуснаха защото като нищо щеше да си остане 2 : 3 и да си ходят омърлушени , не че сега трябва да се гордеят , че от 2 на 0 се осраха и стигнаха до 3 на 3 .....

vidic1991
28.09.2011 19:09

Много правилно го каза луд тои по добре да пусне тоя погба ще играе много по добре от тоя карик

Est1892
28.09.2011 18:51

Между другото всички вие сте овце да ви кажа пускат ви нещо и ви се връзвате веднага за пореден път се обеждавам ,че по прост и лесен за маниполиране от нашия народ няма. Хората тук нито си знаят правата ,нито знаят значението на думите просто най-простия народ в света. Съра е казал ,че примерно са имали шанс в края на мача и никъде не е казал. Бербатов е виновен и така нататак. Нахалните журналисти пак изкривяват думите и пускат лъжливи статии за рейтинг и вие овцете веднага им се хващате разбира се това по долни хора от журналистите няма никъде Съра не е казал. 'Бербатов е виновен ,заради него не спечелихме и тнт' просто коментира ситуаците и какво е можело да стане и до там никой не е обвинил ,такаче тази статия е писана от някой евтин драскач.

vidic1991
28.09.2011 18:51

Бахти и тъпия сър за тоя смешник карик мълчи пък тои е безумно слаб тоя как може да го пуска.Бербатов миналата година напраи манчестър шампион да та е.а и тъпия сър*thumb_down*

Est1892
28.09.2011 18:46

Не е виновен Бербатов ,а юнайтед са си виновни аз лично очаквах да смачкат Базел и се очудих от мача който се получи и ме хвана яд ,че не съм го гледал ,а гледах напълно решения от към интрига мач Между Байерн и ония там арабите 'не им помним името кои бяха.' *lol* Колкото до тая последната ситуация аз лично се радвам ,че не влезна не за друго ами защото беше чиста засада и нямаше да е справедливо да победят по този начин Базел показа характер и си заслужи точицата не всеки може да обърне Манчестър на техния стадион от 2:0 до 3:2 в Едно полувреме , такаче момчетата си заслужиха точката.

UnitedRules
28.09.2011 18:43

Отдавна не съм виждал толкова задружно всички Българи да защитават Бербатов. Браво!

Hamiltyn1963
28.09.2011 18:27

И за предубедените е ясно какво прави БЕРБАТОВ!!!!Така, че ако Митко е с достойнство трябва по-скоро сам да напусне отбора на М.ЮН.!!!!До кога мили българи ще се правим на невиждащи за всичко?

lazera0
28.09.2011 18:23

Много ми е чудно и да беше подал тая топка как ще стигне тоя вратар за кво е там

Zdravchev
28.09.2011 18:22

Явно годините си казват думата.....Този болния от паркинсон сега не може и да вижда жалко......Винаги някои му е виновен никога не вижда вина у себе си...Жалък !

lazera0
28.09.2011 18:21

Бербатов ако не беше влезъл ти смешковци нямаше да изравнът не че е вкарал или нещо ама просто със присъствието си и спокойствието помага

7ed0o0
28.09.2011 17:59

да го е*а и тоя педе*аст не му е виновен Бербатов(въпреки,че не съм му фен)

potrebitel79
28.09.2011 17:52

Знаете ли какво ми хареса в тази статия - коментарите!
Всички плюете Сър-а и защитавате Бербатов!
Май че Българите наистина се надигнаха, осъзнаха се, прогледнаха, обединиха се и започнаха да се защитават като сплотен и велик народ - точно такива, каквито са били и предците ни!
Обединена, силна и велика България!

Manower
28.09.2011 19:50

Аз винаги съм го защитавал, когато Сър-а го режеше и той винаги е черната овца, а бързо се забрави Руни миналата година през зимата в каква форма беше и даже пускаше молба за трансфер(същото като Тевез) и Бербо им влачеше отбора на плещите си! Но не мога да го защитя от факта, че от последните няколко мача сам трябва да си помогне на терена и там е само и единствено той! А нещо играта му е бледа...не виждам хъс, за мене играе лигаво щом и лементарни топки дава... Съра няма да го чака да се разиграе и пак ще търка пейката. Но толкова неща му се събраха на главата след финала на ШЛ, че незнам какво го държи там като Фърги показа неуважение към Бербатов! Той си знае явно, ще видим дали избора му е бил прав. Но не е редно все Бербатов да обира гадорията, защото той нямаше никаква вина за срама вчера!

Minimalife
28.09.2011 17:22

Съра требе да си ходи вече годините си го показват

pirates
28.09.2011 17:20

Цял живот ще ти тежи че,не пусна голмайстора си на финал*sad*!?

pirates
28.09.2011 17:17

Бля,бля сир Фърги!Нападателят ти е виновен,от 2-0!!!Продавай нащо момче стига се гаври......

Manower
28.09.2011 17:11

Тъп пенсионер все Бербатов ти е виновен! Ебати некадърника, може и да е един от най-добрите трениори ама е нещастник! Значи всичките ти футболистчета направиха мазалото и после Бербатов да ти оправи кашата и после ествествено,че той ще е виновен. Нямам думи....Обаче виждате ли, че и вие зависите от Руни, а само се подигравате на Барса, че без Меси са нищо! Което не е вярно, защото са го показвали, че могат и да бият и без него, но всеки отбор има по един водещ футболист, това е ясно

UnitedRules
28.09.2011 16:19

Аз лично уважавам много Сър-а, но не очаквах от него да каже нещо подобно. Аз дори се съмнявам да го е казал това, според мен са просто някакви преекспонаций на думите. Не може на "Олд Трафорд" , Юнайтед да приема Базел и да се дъни по този глупав начин. Да не сравняваме класите на двата отбора, и индивидуалните качества на футболистите. Да не говорим, че цял мач Юнайтед не направиха нищо кой знае колко запомнящо се и играха толкова бездушно. Но накрая да кажеш, че Бербатов е виновен.... това някак си не мога да си го обесня. Обичам Юнайтед, не съм фен на Бербатов и не го подкрепям, но погледнато обективно на нещата отборът си заслужи равенството! Дори в този мач трябваше да загубят!

ceco26
28.09.2011 16:43

Браво за последното ти изречение, жалко, че са луди късметлии и рядко получават заслуженото, а именно-когато някой отбор е играл по-добре с/у тях, да ги победи...

peshyyy
28.09.2011 16:16

Бе Бербатов е най-големия дрътия да не хварля вината на Бербатов !!!!!

MarouaneChamakh
28.09.2011 16:14

Какво иска от Берба бе.Да го пуска последните 5 минути да не играе с месеци и от едно положение гол да прави,тоя саф е пълен смешник ...

MaN_uTd_17
28.09.2011 15:57

Не Бербатов е виновен а Съра да беше пуснал титулярите всяка година прави така*thumb_down*

d3_
28.09.2011 16:47

Кви титуляри е мен ? Те всичките са със изпочупени крака и изпокъсани мускули ....

bozhkov83
28.09.2011 15:52

Проблема е в защита, а не в нападение!!! И точно това е имал предвид Фърги. Защо все преиначавате нещата вие журанлистите и най-вече срещу нащо момче?

chicken
28.09.2011 15:08

Смятай каква наглост, мамкати дърт алкохолик само ти си си виновен за равнството и трябва даже да му се радваш. Духай го дърт педал!

ceco26
28.09.2011 15:05

САФа е най-голямата мърша сред треньорите. Егати наглостта! Не знам дали Бербо е играл титуляр и за резервите през този сезон, а той иска докато влезне и да им оправи играта, която не са успели да си оправят цял мач !!! И Бербо си е виновен, че реши да тръгне по този път в тоя клуб...ма тоя дъртия просто не си прави тшк с него, а направо орг*я. Кел файда, че е постигнал толкоз много, когато се проявява като такова ла*но и то на тия години...ми то и Руни и имало мачове, в които е бил трагичен, ма винаги титуляр и винаги добро приказва за него...

Barnes
28.09.2011 15:01

Ми да... не е Жозе Моуриньо, Гуус Хидинг, Авраам Грант, Карло Анчелоти, Вияш-Бояш...пропуснах ли някой... *smile*

Lampss
28.09.2011 14:58

САФ е пълен смешник!Друго немога да кажа *wink*

velinovv
28.09.2011 14:36

От цялата статия не ми стана ясно къде точно хвърля цялата вина върху Бербатов. Единствено сподели, че са можели и да спечелят, но нашия не се е справил на ниво. Като цяло, мисля че много добре си дава сметка за проблемите в защита и е доста смешно анонимници да критикуват човек разбиращ в 10-ки пъти повече от тях от футбол. На всички ни се иска Бербатов да бележи всеки мач и националния ни да е на нивото от 94, ама реалностите са други и е по-добре да махнем капаците и да погледнем действителността - миналата година беше върха в кариерата на нашия, аз не очаквам да видя по-високо ниво вече.

Miny_Haipy
28.09.2011 14:30

Еи, стига сте обвинявали Митко. Не забравяйте, че когато играеше по-често той беше отборен играч. Предпочиташе да подаде топката, за да създаде ситуация за някого от колегите си. Сър Алекс си е виновен ако Берба имаше повече минути през този сезон сега можеше и да потърси асистенция, а не да се доказва и да спасява мача с цел да блесне и да си извоюва титулярно място... отново !!!!!!!

Anders0n
28.09.2011 14:25

Ами има две възможности:не да я рита с всичка сила и затворени очи и квот стане,ами да се опита да намери ъгъла нали е "нападател топ класа" или по-добрия вариянт да беше подал...но не Бербатов е виновен за това представяне на отбора.Защитата супер зле ако взема 2,3 момчета от квартала сигурно ще ги разцъкаме без проблем... и естествено Антонио Валенсия с неговите прецизни влизания като кон...а пък този Де Хеа не искам да го коментирам,по-слаб вратар от много време не са имали,замалко да му вкарат гол от 70 метра няма какво да го коментирам тоя вратар...нещата без Видич и Рууни не са никак добре,дано се връщат по-бързо,защото те и Нани са играчите,които градят Юнайтед *thumb_up*

vidic1991
28.09.2011 14:10

Абе бунак тоя идиот карик дето и за фулъм не става нищо не казва за него Бербатов му виновен бахти и глупака *angry*

chikardooo
28.09.2011 14:04

незнам кое какво е. ама важното е че снощи хванах хикса на мача с базел. *cigarette*

extol
28.09.2011 14:04

Т'ва вече е БЕЗОБРАЗИЕ И НАГЛОСТ от страна на деменционният СЪР!

Koki4aa
28.09.2011 14:02

Само, че Бербатов беше в засада при паса...

mufk98
28.09.2011 14:01

забрави кой го изведе до титлата миналата година.бербо ги носеше на гърба си а те как му се отпалштат.....*thumb_down**thumb_down**thumb_down*

Santti
28.09.2011 13:59

Нормално. Берба влезе в 82-та минута имаше 2-3 шанса да изравни. В такава ситуация трудно може да се мисли на кои да подава или да бие. Можеше да подаде паса да бъде пресече, да вкара нани или да изпусне. Това че сър Алекс не става за тренер, за пореден път ни го доказва. Крайно време беше да спрат клизмите на Юнайте. Мразя го тоя отбор, мразя и скапания им тренер.

mufk98
28.09.2011 13:51

от юнаитед сам ама дартия е голям нещасник

silvestarib
28.09.2011 13:36

Трябваше да го пусне още при 2:0 или поне 2:2, да имаше малко повечко време, за да може и той да вкара някой друг гол, за да придобие самочуствие. Едва ли му е приятно да търка пейката и да влиза да играе по 10 минутки.. Иначе и аз мисля, че е по-добре да смени отбора си, за да може да играе повече, но все пак Манчестър Юнайтед е голям отбор и не се знае дали иска да го напусне...

spaiker_89
28.09.2011 13:29

Бербо си вреди на кариерата в тоя смотаняшки клуб

Zaku
28.09.2011 13:22

Тоя Съра е време да си ляга *lol*

Barnes
28.09.2011 14:46

Тоя Сър-а може да е изкуфял и не знам си к'во още ама явно има защо да стои там, нищо не е постигнал човека, само дето е спечелил всичко и то по няколко пъти...

JPFan
28.09.2011 13:05

1000 % засада...така че съра да си мълчи!

plezliooo
28.09.2011 12:37

Жалко за Бербатов, след такова изказване може да не го видим титуляр още много време. Дано през януари да се махне и да отиде в отбор, в който ще играе по редовно.

Barnes
28.09.2011 12:37

Тия статии, който ги пише, продължава да обръща внимание само на едно изречение. Както винаги заглавието и съдържанието са коренно различни...виновни са всички ' щото отново решиха, че мача е свършил след 2:0...

uBo_uBaHoB
28.09.2011 12:12

Кво ти е виновен Бербатов бе овен ? кога го вкара , защо не го пусна титуляр някой ти е виновен, то на крива ракета и космоса и е крив .... :@ да си държиш голмайстора резерва постоянно тва е престъпление ве ..

toh3u
28.09.2011 12:02

Нападателите му са вкарали 3 гола, но те са виновни....Защитата не е..
Може брябва да бият др път с 10-9 за дапризне че защитата е причината.От 2:0 до 3:2 сигурно Бербатов е виновен, дори и на скамейката ПАК е виновен.Смешник

ger44o
28.09.2011 11:58

"Някои неща от играта ни в атака през първото полувреме бяха фантастични" - Егати изкуфелия алкохолик.... А бе , тази гнида -фергюсън- да не би да си купува алкохола от цар киро , че само простотии ръси *sick*

kokicat
28.09.2011 11:54

"Сър Алекс обвини Бербатов за равенството с Базел" не разбрах какво точно го е обвинил, освен че спомена за грешният му избор да стреля! ами нали искахте агресия, еми ето агресия сега ще се споменава, че Бербатов е сгрешил... *erm*

vladura307
28.09.2011 11:43

Аз като ви казвах чв мача е Х всички тогава ми нашляпахте минуси. Добре че е Ашли Иънг този човек ви спасява 2 много важни мача.

vladura307
28.09.2011 13:37

Не човек бях сигурен че ще е Х . Като прочетох статията за САФ ,че ще отсъстват 8 играча от титулярите. Не вярвях Базел да бият но малко им остана. Бяха на секунди от победата *smile*

Barnes
28.09.2011 12:42

Като споменал, че мача е Х, айде да си признаеш, че и в най-смелите си очаквания не си го очаквал, както и аз естествено. Просто ви се ще Юнайтед да не бие, само дето когато трябваше, Челси наведе главата...

silvestarib
28.09.2011 11:39

100 % съм сигурен, че не го е обвинил. Може да е казал, че е трябвало да подаде, но едва ли е казал, че Бербатов е виновен за равенството. А и всички знаят, че имаше засада.

Danskrastev
28.09.2011 11:36

Тоя дъртия....колко и да е постигнал почва много да ме дразни пуска го за 10 мин и иска чудеса да направи да го беше пуснал титуляр ...

half_wolf
28.09.2011 11:35

да се обеси на бравата на вратата с тоалетна хартия дъртия змей

mitko911
28.09.2011 11:06

Бербатов взе да ме нерви вече. Просто да им тегли едни майни и се бори за титулярното място с малко агресия спрямо тъпия старец !

monte_carlo
28.09.2011 10:58

Абе четете малко,екипа на Уинър пак търси сензация,прочетете цялата статия,а не заглавието.Никъде не го пише това,че сър Алекс обвинява Бербатов,поредната статия с подлъгващо заглавие.

monte_carlo
28.09.2011 11:04

Ако изобщо е казал точно така,тъй като тука често се преиначават думите на кого ли не,това пак не е конкретно обвинение според мен,а и едва ли наистина го е казал,при положение,че в ситуацията имаше засада и САФ много гобре го знае.

intermaina
28.09.2011 11:00

Колега ами това - "Димитър Бербатов имаше страхотен шанс в допълнителното време. Ако беше подал, Луиш Нани трябваше просто да вкара топката в мрежата" - какво означава според теб?

Happynesss
28.09.2011 10:53

+ ТОВА бербата беше във засада тогава .. и да я беше подал ии нани да беше вкарал нямаше да зачетат гола

holigan4e
28.09.2011 10:51

да бе ? ТИ не го пускай изобщо пък после искай да вкарва.Да го беше пуснал титулярче *wink* Ако не беше Бербатов сега титлите им щяха да са 18.Така,че да не се дрънка много много

intermaina
28.09.2011 10:51

И аз се чудя кво е тва , как ги стимулира тия играчи, Нани направи добър мач с/у Стоук ( вкара и гол ) и с/у Базел резерва - ЗАЩО ??? Еми другият мач с какво желание да играе - те нали сега им е времето да играят , да бележат голове , да печелят индивидуални награди, да печелят пари премии да оставят нещо след себе си те най добрите му играчи половината от мачовете резерви. Бербо миналата година страшен сезон в ШЛ не играе - къде го има тва, все едно сега Моу да държи резерви , Йозил, Бензема, Ди МАриа през мач ??? или Гуардиола да не пуска Шави, Иниеста, Вия, Фабрегас примери много ( нарочно не споменавам Меси и Роналдо да не каже някой - еми Рууни е постоянен титуляр )

kaloyann
28.09.2011 10:47

Абе Фърги ..... какво ти е Берба виновен ? Защо не каза нищо за Гигс и пропуска му срещу Стоук в последната мин при 1:1 ?! Се Берба ви е виновен ... ваща майка аз *devil* Достатъчна излагация беше от 2:0 , да стане 3:2 на Олд Трафорд , и това още преди Берба да влезе *evil* Имал страхотен шанс .... апсурдно е да хулиш него при условие , че малоумниците , които бяха на терена по 70-90 мин. на терена допуснаха да изсерат такова лайно на собствения ни стадион *thumb_down* не ти е Бербича виновен *thumb_up*

intermaina
28.09.2011 10:56

а де за трите гола кой му е винове , те се оставиха да им вкарат 3 гола пук после бербатов имал старотен шанс - фак оф САФ - признай си веднъж и ти че имаш вина за нещо

glimbo
28.09.2011 10:42

Честно да си призная ... дори не знам какво да кажа за поведението на Фъргюсън. Аз съм фен и гледам мачовете на Юнайтед от 91-ва година и никога не съм говорил лоши неща за мениджъра ни, но сега .... Сър Алекс Фъргюсън е единственият виновен. Подцени Базел! Обърка състава! И най-лошото,не спира да търси вината в други! Това вече е безочие. Димитър Бербатов трябваше да е титуляр ... и то не само според мен или вас тук в тоя сайт, според всички английски медии също и кой ли не още .... Нямам думи просто ... нямам думи ....

Tyrion
28.09.2011 10:29

фърги е ебати боклука- ако беше пуснал бербата титуляр, щеше да си е 5:0 -

sisiiii
28.09.2011 10:44

мнг ясно само резерва го даржи

zinatop_71
28.09.2011 10:29

Млъквай, пенсия! Не стига, че го вкара в края на мача да го обръща, а той действително раздвижи играта и едвам изравниха, ами сега му е и виновен!Аз не знам Бербо какво още прави в тоя шибан отбор вече!Спечели им титлата миналата година, а сега се отнасят с него като парцал!*stop*

intermaina
28.09.2011 10:20

+ тови имаше 2 метра засада ( макар че не я свириха ) та в този ред на мисли ония от горе си знае работата

lfcfann97
28.09.2011 10:17

Защитата ви беше нестабилна,а не Бербо! *corner* Бербо велик!