Наказаха звезда на Рейнджърс за два мача заради удар с лакът

11:46
Наказаха звезда на Рейнджърс за два мача заради удар с лакът
Нападателят на Рейнджърс Стивън Нейсмит стана първият играч в историята на шотландската висша лига, дисквалифициран по новата схема, създадена по пример от Премиършип.

25-годишният играч бе санкциониран след разглеждане на видеозапис, на който се вижда как той удря съперник от тима на Дънфърмлин, а това остава незабелязано от реферите. Във въпросния мач, игран в събота, Нейсмит отбеляза два гола за убедителната победа с 4:0. В един епизод той удари с лакът в лицето Остин Маккан, а главният арбитър Йън Брайнс не видя това.

Пострадалият прие извиненията на футболиста на "Джърс" и призна, че Нейсмит не е действал умишлено, но футболните чиновници решиха да вземат отношение относно инцидента. На вчерашното заседание на Дисциплинарната комисия е бил изгледан видеозапис и след това е решено Нейсмит да бъде наказан за два мача, а Рейнджърс не смята да обжалва санкцията.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

aa2
27.09.2011 12:08

Гейсмит от доста време трябваше да са го наказали доживот!Този ''футболист'' не знае как да играе честно, рита, удря, блъска, обижда, предизвиква противниците да го атакуват(без топка), като цяло това не е истински футболист, а един боклук!!!Не го казвам като фен на Селтик, а като фен на ФУТБОЛА!!!