Морати: Раниери нормализира ситуацията в Интер

16:04
Морати: Раниери нормализира ситуацията в Интер
Собственикът на Интер Масимо Морати изрази гласно надеждите си, че обстановката на „Джузепе Меаца" се е нормализирала с идването на Клаудио Раниери и отборът ще навакса изоставането под ръководството на бившия наставник Джан Пиеро Гасперини.

Раниери дебютира успешно начело на „нерадзурите" след 3:1 срещу Болоня - победа, дошла едва няколко дни след изненадващото поражение от новака Новара със същия резултат, което доведе и до незабавната смяна на наставника на миланския гранд.

„За щастие всичко вече изглежда нормално в Интер. Изключително доволен съм от това, което видях срещу Болоня и съм оптимист за бъдещето представяне на тима", коментира Морати пред журналисти на La Gazzetta dello Sport. „Отборът ни изглежда по-концентриран и улегнал на терена - по начина, по който би трябвало да изглежда тим с богата шампионска традиция като нашата".

„Може би и Гасперини щеше да доведе отбора до това състояние рано или късно, но решихме да не поемаме този риск и да пилеем важни точки през кампанията", коментира шефът на „нерадзурите", които със спечелените 3 точки през уикенда се изкачиха на 16-то място във временното класиране на Серия А с 4 пункта от 4 изиграни мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация