Пламен Марков се кандидатира за шеф на БФС

10:11
Пламен Марков се кандидатира за шеф на БФС
Бившият национален селекционер на България Пламен Марков е готов да смени президента на БФС Борислав Михайлов от поста му. Бившият национален селекционер призна, че ако получи подкрепа би се кандидатирал за мястото на Боби на Конгреса на родната централа.

"Ако имам съмишленици, разсъждаващи като мен, със сходни на моите принципи за футбола, тогава може да се помисли по този въпрос. Но да ми подаряват място - не. Няма аз да търся тези хора. Аз достатъчно ясно казвам моите виждания по отношение на това, което се случва в българския футбол. Няма да ходя да кандардисвам хората за някаква фикс идея".

"Но не мога да не взема отношение към това ръководство, което не прави нищо. Във времето тези хора показаха, че не са в състояние да направят нещо позитивно за футбола ни", отсече Марков в интервю пред "7 дни спорт".

"Боби Михайлов не може да носи отговорност. Освен да сменя треньори, той нищо друго не прави. Той има два приоритета, единият е да сменя национални треньори, а другият е съдийската комисия", твърди още специалистът.

"Смятате ли, че ако тези хора са направили нещо за българския футбол, ще стоят и няма да ми опонират. Ще излязат и ще кажат: "Ето, ние направихме това, второ, трето, десето".

"Сегашното ръководство се дразни от това какъв бил Христо Бонев, какъв бил Пламен Марков и казва: "На тях ли ще отговаряме?". Разбира се, че на тях ще отговаряте. Аз имам право на мнение като гражданин. Освен това не съм никой в българския футбол", категоричен е Пламен Марков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

madmaxxxx
26.09.2011 23:50

а бе той хубаво е готин и ви кефи....ама ......на мен въобще не ми хареса като треньор на България и то по-специално на световното. Е, ако са го натискали за състава го оправдавам, но ако той е избирал този състав, който ни спечели една точка с Парагвайците само, аз не съм навит да ни води... Изглежда много начетен човек, но отстрани е лесно. Да става шеф на БФС , но да не се бърка на треньорите, щото не става затреньор и то не за друго ми не може да ги надъха ...

DeviLLmaN90
25.10.2011 09:35

Какви Парагвайци е какви 5 лв? Последия път когато играхме с Парагвай беше на световното 1998 година и тогава беше Христо Бонев а не Пламен Марков

StoyanovKST
26.09.2011 19:58

Много уважавам този човек, той и Бербатов според мен са единствените в тази държава , които искат да развиват футбола , а не да правят пари от него! Този човек има амбиция и му се радвам много, но жалкото е че никой няма да го подкрепи ,защото става дума за много пари естествено!

peter1985bg
26.09.2011 14:01

И аз го подкрепям и смятам, че е прав. Видя се, че Боби не прави нищо, нека пробва следващия, а Пламен Марков го помним какво направи като пое националния - класира ни ПЪРВИ за европейското

peter1985bg
27.09.2011 11:10

Спомням си, а на това европейско кои ще сме?

aa2
26.09.2011 14:31

По-добре последен в ''Целото'' европейско отколкото последни в цяла Европа!

chelsea_00
26.09.2011 14:22

А Спомняш ли си кой беше последен в Целото Европейско *thumb_down*

betelina
26.09.2011 12:22

аз съм за Пламен Марков, стига толкова тая перука е правила мизерии с българския футбол.