Рангелов с гол и червен картон при загуба на Енерги (видео)

16:03
Рангелов с гол и червен картон при загуба на Енерги (видео)
Доста противоречиви впечатления остави нападателят на Енерги Котбус Димитър Рангелов, тъй като реализира гол, но пък след това бе изгонен за два жълти картона, а тимът му загуби с 2:4 гостуването си на Фортуна Дюселдорф.

Българинът се разписа след изпълнение на фаул от дясно и удар от седем метра, намалявайки на 1:3 пасива на тима си след първото полувреме, а освен това излезе еднолично начело в голмайсторската листа на втора Бундеслига със седем попадения. Домакините нанесоха своя удар още в първите 26 минути когато отбелязаха три попадения.

Бейстер откри в 4-та минута, а в средата на полувремето направи 3:0 след попадение на Рослер в 17-та минута между своите две. Втората част пък започна лошо за гостите, които изгубиха Роджър с директен червен картон. Това все пак не попречи на Рангелов да намали в 52-та минута, а след това Хюнемайер да върне интригата с нов гол в 55-та. Вторият жълт картон на Рангелов обаче пречупи надеждите на гостите за нещо повече. В 74-та минута българинът бе изгонен, след като се опита да се измъкне от противник, но го повали и получи жълт картон, който му се явяваше втори. Остана време и за Грималди да оформи крайното 4:2.

Със загубата Енерги се смъкна чак до девета позиция в класирането с 14 точки от 9 мача, докато Дюселдорф държи първата позиция без загуба досега.


szólj hozzá: F4-2E

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари