Зидан: Моуриньо е най-добрият треньор в света

14:29
Зидан: Моуриньо е най-добрият треньор в света
Жозе Моуриньо е най-добрият треньор в света, смята футболният директор на Реал Мадрид Зинедин Зидан.

"Белия балет" е в миникриза след загубата от Леванте и равенството с Расинг Сантандер в последните си два мача. Бившият френски национал обаче подкрепи треньора на отбора и е сигурен, че Моуриньо ще поведе Реал към славата. "Ние сме страхотен тим, воден от най-добрия треньор в света: Жозе Моуриньо. Вярвам в играчите, клубът и феновете имат пълно доверие на Моуриньо", сподели Зизу.

"Знаем, че все някога има трудни моменти през сезона. Не печелиш титлата с четири мача, така че трябва да продължим да работим по досегашния начин, убедени, че ще постигнем нещо голямо. Моуриньо е наясно, че има огромна отговорност като треньор на Реал и ето защо изисква толкова много от целия състав", добави Зидан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kirowe
24.09.2011 17:25

Е много ясно , че ще го каже все пак е играл там.

nevermind27
24.09.2011 16:02

Е, то остава и Зидан да не каже това...нали работи за Реал. Плюс това на него му харесва стила, който практикува Реал под ръководството на Моу - нали именно Зидан блъсна с глава Матераци зверски и със злоба и получи червен картон в продълженията на финалния мач за световната купа....катърите винаги ги привлича стила на Моу!

zvmgb
26.09.2011 23:22

Еми и теб да те напсуват на майка и ти ще му вкараш една глава в корема по време на световно първенство *wink*

cesc4barca
24.09.2011 15:01

при моуриньо реал хем играят грозно хем се дънят *lol* моуринката е треньор за елиминационни турнири а не за първенства като испанското където 3 загуби са фатални

radunchu
26.09.2011 14:23

Реал не играят грозно *stop**stop* че правят слаби мачове... да така е, но не играят грозно.. не съм съгласен с теб*beer*

cesc4barca
24.09.2011 16:11

Ти гледа ли реал срещу леванте и сантандер ? Барса поне като прави равенствата играе добре а реал бяха пълна трагедия тва си го признават и най големите фенове на реал .

S1ck
24.09.2011 15:45

Не симпатизирам на нито един от двата отбора, но да кажеш, че Реал играят грозно този сезон е огромна глупост... Гледал ли си някой мач на отбора? Или го казваш като фен на Барса, който не може да признае нещо положително на съперника? Абсолютно безразлично ми е кой от двата отбора печели титлата и т.н., но в момента Реал играят футбол на много висока скорост, с едно докосване, с много различни варианти в атака и съответно играчи. Няма нищо общо със защитния футбол на Интер при Моуриньо, да речем. Не го казвам, за да се заяждам - просто зарежете фенските пристрастия и гледайте по обективно на футбола. Все пак целта е забавление и удоволствие, а не основно обиди и омраза.

Antonpram_91
24.09.2011 14:37

Моуриньо е боклук, който притежава невероятно дразнещи качества... *lol*