Люпко Петрович кандидат за селекционер на България?

08:23
Люпко Петрович кандидат за селекционер на България?
Люпко Петрович е на път да се превърне в основният кандидат за поста национален селекционер на България. За него лобира лично президентът на Литекс Гриша Ганчев. В момента сърбинът си почива в Белград, след като прекрати отношенията си с хърватския олигарх Здравко Мамич, който го използваше като личен съветник.

Люпко бе спряган за националния отбор и след отстраняването на Димитър Пенев. Тогава до последно се очакваше тимът да бъде поверен на тандем Петрович - Станимир Стоилов, но в последния момент Борислав Михайлов предпочете да се довери само на Мъри. В момента отборът е поверен на Михаил Мадански, но е ясно, че той е само временен вариант.

Ръководството на БФС е наясно, че не може да си позволи нов скъпоплатен специалист от чужбина. Дори вариантът за назначение на Красимир Балъков не стои на дневен ред, тъй като той има неустойка от 350 хиляди евро при раздяла с Хайдук. Гриша Ганчев пък не смята да позволи на Любослав Пенев да води едновременно Литекс и националите. Именно поради тези причини Петрович се превръща в основен кандидат за овакантения от Лотар Матеус пост.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

betelina
24.09.2011 14:28

абе луда работа махнахме Матеус да вземем някакъв алкохолик с тоя ще е закъсаме много яко, никой няма да гледа националите даже и по телевизията*lol*

stoqn_master
24.09.2011 12:24

Още един неудачник за треньор! Задължително българин трябва да е треньорът ни!

Sir_Mitko
24.09.2011 13:53

И като дойде българин,каква ще е разликата,питам аз?С тия балеринки дето ги имаме...

Kalinho
24.09.2011 11:55

беше добър тренъор преди 5-10 и повече години сега има други интереси - голямата му любов алкохола *smile*

Mirabo
24.09.2011 10:29

Тъкмо футболистите ще има с кого да си поркат.

Pechenqgata
24.09.2011 10:06

Любко поне се е доказал в България и познава българския манталитет и футбол, така че според мен ще е удачен вариан за селекционер на България