Терористът сe извини на Бербатова

11:26
Терористът сe извини на Бербатова
"Дължа извинение на г-жа Бербатова и на цялото й семейство. Това бе просто шега, нищо сериозно не съм имал предвид. Нямам лоши впечатления от нея. Живеем в един квартал. Още повече фен съм на Димитър Бербатов. Няма как да не го харесвам, спечелил си е парите с честен труд, гордея се с постиженията му". Така започна изповедта си пред "Стандарт" 42-годишният благоевградчанин Петър Андонов.

С него се зае прокуратурата, след като във форума на местен вестник той отправи заплаха за отвличане към майката на звездата на Манчестър Юнайтед Митко Бербатов.

"Искам обаче да кажа, че нещата са малко изопачени. Заглавието на моя коментар бе "Гербаджийски пиар". Буквално написах "Защо ГЕРБ не си отвлече Маргарита Бербатова, синът й ще плати милион и така ГЕРБ ще спечели изборите", обясни мъжът.

Андонов призна, че сестра му е адвокат и веднага го предупредила, че заради думата "отвличане" ще си има проблеми. Думите й се сбъднали и на 8 септември сутринта в дома му дошли антимафиоти от благоевградската полиция. Връчили му призовка и го разпитали в полицията.

"Наистина това бе чистосърдечна шега. Нищо лошо не съм мислил да правя. Но това бе непремерено действие от моя страна, нормално е да съм притеснен, след като и прокуратурата се зае със случая. Съжалявам, че съм причинил тревоги и притеснения на майката на Димитър Бербатов. Ще си понеса последствията, каквито и да са те, за необмислената си постъпка", каза още Петър Андонов. И заключи: "Още веднъж се извинявам на г-жа Бербатова".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Yang_G
23.09.2011 15:05

Помиари! Ако е за майката на Бербатов веднага отиват едва ли не на акция, а ако е за някой друг... Това какво Ви говори?!? А пък и самата безобидна случка и реакцията на "органите на реда"... (те са органи, ама женски полови!) Това какво Ви говори?!? Милиционерска държава, в която власт имащите колят и бесят! И известните са облагодетелствани и все минават между капките! Ходете гласувайте пак за ГЕРБ, БСП, АТАКА, ДСБ и т.н. И чакайте промяната! *joking* Много партии, една цел! Ама Вие си гласувайте! Ще се променят нещата! *joking* Живейте с тази надежда, с тази вяра! Хранят Ви само с вяра!

MihailoFF
23.09.2011 19:56

И като не гласуваш какво постигаш? Нали знаеш че дори тези които не са гласували - реално пак гласуват. Гласовете им се разпределят като проценти на всички партий.

mafiota83
23.09.2011 12:22

Само като ви гледам коментарите и се отчайвам, бг никога няма да се оправи точно заради такива като вас където живеят в някакъв филм. Гледайте положително на живота.

nasko72
23.09.2011 02:11

какъв терорист ?поредната порция смях *smile*))терористи са други бойко е най големия !*smile*)

Notlike
22.09.2011 20:00

ГЕРБ си купиха всичко. Медии, постове - абсолютно всичко. Гласувайте и за Плевнелиев сега. После ще се молите за свобода, но Бойко ще ви показва среден пръст както на комунягите.

kolio_vg
22.09.2011 21:20

Не знаеш приятел,колко много си прав.

Est1892
22.09.2011 18:00

Това журналистите са много долни хора каквото и да кажеш винаги могат да изкарат че си казал нещо коренно различно пф трябва да има някакъв закон и супер сурови мерки срещу това не може да правят каквото си искат.

vladimir_vn
22.09.2011 15:09

Нека малко да ги постреснат такива анонимници,които си плямпат каквото им хрумне из форумите,без избощо да се замислят за евентуални последствия!

MihailoFF
22.09.2011 17:38

Ти да не помисли че някой от тях е подал жалба?

Kalinho
22.09.2011 17:28

а защо семейство Бербатови малко не слязат на земята. Най - големите ... и Асенчо и женичката му , майка им е същата.